Stjernen er tabt for FCK: Her er hans nye klub

Erik Johansson vil til Stockholm for at kunne være sammen med sin forlovede. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Djurgården bedste bud på hans kommende klub

Erik Johansson (th.), der her jubler sammen med Pieros Sotiriou efter en kvalkamp til Champions League, bliver formentlig snart Djurgården-spiller. Foto: Jens Dresling
Erik Johansson (th.), der her jubler sammen med Pieros Sotiriou efter en kvalkamp til Champions League, bliver formentlig snart Djurgården-spiller. Foto: Jens Dresling

Kærligheden sender FCK’s Erik Johansson til Stockholm, og Ekstra Bladet kan nu sætte navn på den 29-årige svenskers nye klub.

Det bliver efter alt at dømme Djurgården, som fremover får glæde af den langhårede forsvarsspiller.

Den svenske hovedstad har fire klubber i den bedste række, Allsvenskan: Hammarby, AIK, Brommapojkarna og Djurgården.

Den svenske avis Expressen skriver lørdag, at både AIK og Djurgården er særdeles interesserede i at få fingre i Johansson og allerede har forhørt sig om muligheden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger peger det lige nu mod Djurgården, hvor Johansson er udset til at skulle erstatte 35-årige Jonas Olsson, hvis kontrakt udløber efter denne sæson.

Det er dog et spørgsmål om økonomi. Erik Johansson har fortsat ikke fået alle økonomiske brikker til at falde på plads med FC København.

Han ønsker at komme ud af sin aftale, som ellers løber helt frem til sommeren 2021. FCK og Johansson forlængede tilbage i marts 2017, og han er blandt de bedst betalte spillere i hovedstaden.

Han må vinke farvel til millioner og sluge en lønnedgang for at følge sit hjerte og kærligheden, men det er en kompliceret økonomisk ligning, der skal gå op.

FCK ønsker naturligvis at komme ud af den kedelige situation på bedst mulig vis, og samtidig ved københavnerne, at Johansson skal til en klub, der økonomisk slet ikke er i samme klasse som dem selv.

Erik Johansson scorede fredag aften, da FCK kvalificerede sig til Europa League. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Erik Johansson scorede fredag aften, da FCK kvalificerede sig til Europa League. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Men Erik Johansson har besluttet sig.

Han blev 13. april forlovet med den 40-årige svenske tv-kendis Carina Berg, der faktisk var i Parken i forbindelse med kampen mod AGF.

Hun har en søn på otte fra et tidligere forhold og kan blandt andet derfor ikke rykke til København for at være sammen med sin 29-årige forlovede.

I stedet må Erik Johansson flytte til Stockholm, hvor Djurgården ligner bedste bud på en kommende arbejdsgiver. Klubben forsøgte også at hente ham i 2012, men blev dengang snydt af Malmö FF.

Ståle Solbakken smed bomben om ’en vældig kedelig nyhed for FCK’ lige efter 4-1-sejren over AGF i playoffkampen om en plads i Europa League.

FCK-manageren håber, at der også kommer en god, og det kunne meget vel være købet af Erik Johanssons afløser.

Her er Östersunds 27-årige Sotirios Papagiannopoulos et godt bud.

Den svenske klub afholder pressemøde efter dagens hjemmekamp mod Häcken, der er den sidste inden sommerpausen.

FC København Ståles hemmelighed afsløret: Her er den dårlige FCK-nyhed

FC København Mystisk besked fra Ståle: - Der kommer en vældig kedelig nyhed

101 kommentarer
Vis kommentarer