Storklubber følger FCK-profil: Stort salg på vej?

Ifølge det svenske medie Expressen er Daniel Amartey på ønskelisten i flere engelske storklubber. FC København forlanger imidlertid en høj pris for ghaneseren

Daniel Amartey er et varmn navn i udlandet. (Foto: Ida Munch)
Daniel Amartey er et varmn navn i udlandet. (Foto: Ida Munch)

Daniel Amartey har været en stor succes i FC København, siden han kom til klubben sidste sommer. Midtbanemanden har spillet fast og leveret flere store præstationer samt afgørende scoringer og indgreb fra sin position centralt på banen.

Det er der blevet lagt mærke til i det store udland, og ifølge den svenske avis Expressen er Daniel Amarteys navn nu på ønskelisten i flere engelske Premier League-klubber.

Se også: FCK forstærker sig med landsholdsspiller

Ekspressen skriver, at klubber som Liverpool, Southampton og andre engelske Premier League-klubber følger Daniel Amartey nøje, mens ghaneseren også er på ønskelisten hos klubber i Spanien, Tyskland og Italien.

Her slår Brøndby-spiller sig på Amartey: Ifølge avisen kan et salg allerede komme på tale til sommer, selvom Amartey altså kun har været i FC København én sæson og stadig har mange år tilbage af sin kontrakt med klubben. FC Københavns prisskilt på Amartey skulle ligge på omkring 50 millioner kroner, men ikke alle disse penge ville gå FCK's vej i forbindelse med et salg. Da Djurgården solgte Amartey til FCK i sommer, sikrede den svenske klub sig således en videresalgsklausul på ti procent.

Se også: Koster kassen: Så dyr er ny FCK-spiller

Det store spørgsmål er dog, om FC København overhovedet vil sælge Amartey. Midtbanespilleren er stadig ung, og hans pris vil næppe falde de kommende år, hvis han fortsætter med at imponere.

20-årige Daniel Amartey har kontrakt med FC København frem til sommeren 2019.

Se også: Sociale medier koger: Skal Zanka straffes som Agger?

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere