Annonce:
Annonce:

Superligaens mest dedikerede spiller? FCK'er afslører sine hemmeligheder

24-hour-pro: FC Københavns unge svenske back Ludwig Augustinsson drømmer om Old Trafford og går ambitiøst til værks for at få indfriet sine store ambitioner

FCK's unge svensker Ludwig Augustinsson har store drømme og er muligvis Superligaens mest dedikerede spiller (Foto: Linda Johansen)
FCK's unge svensker Ludwig Augustinsson har store drømme og er muligvis Superligaens mest dedikerede spiller (Foto: Linda Johansen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

I FC København har de givet ham øgenavnet '24-hour-pro', og nej, der er ikke William Kvist, de taler om.

Det danske landsholds viceanfører bliver ellers ofte fremhævet som Superligaens og landsholdets mønsterelev, men i sin egen klub har han fået hård konkurrence om at være Ståle Solbakkens duks.

For som den norske FCK-manager siger, så er han bare en drøm at arbejde sammen. Og det er heller ikke William Kvist, han taler om.

'24-hour-pro' er svenske Ludwig Augustinsson, der må kandidere til at være Superligaens mest seriøse spiller. Hvor mange andre går for eksempel ud og bruger omkring 16.000 kr. på et par restitutionsbukser. Det fik holdkammeraterne til at kalde ham Mr. Recovery ...

- Det er selvfølgelig mest for sjov, at de kalder mig de ting, men det viser vel, at de mener, at jeg er meget professionel, siger Ludwig Augustinsson til Ekstra Bladet.

Annonce:

FC Københavns pokalhelt søger væk

Han skulle lige lave lidt ekstra træning inden interviewet, men nu har han sat den gule drik, der kunne ligne noget direkte fra Williams Kvists saftpresser, på bordet og er klar til at dele ud af sine hemmeligheder.

Som 17-årig lagde han sammen med sin agent en karriereplan, og som han siger, så følger han planen. Manchester United er drømmen. Der er stadig langt til Drømmenes Teater i Manchester, og med så ambitiøst et mål skal man også være ambitiøs hver eneste dag i hverdagen.

- Vi må se, hvor langt det rækker. Det bliver spændende at se, siger 21-årige Augustinsson, der allerede i en tidlig alder blevet kendt som lidt af en træningsnarkoman.

Tvunget til landsholdsafbud: FCK blokerer for profil

Annonce:

Ofte skal en træner sparke en spiller for at få ham i gang, men med Augustinsson er det anderledes. Han skal ind imellem holdes tilbage af klubbens fysiske træner, Anders Storskov.

- Jeg vil gerne træne mere, men så siger han 'Ludde, ta' det stille og roligt nu, så kan du køre på i morgen'.

- Heldigvis er jeg blevet klogere. Før i tiden trænede jeg hele tiden, siger Ludwig Augustinsson, der derfor også har justeret sit motto en smule: 'Den, som træner mest, bliver bedst' er erstattet af 'den, som træner mest og rigtigst, bliver bedst'.

- Og lige nu mit fokus at udvikle mig i FCK og blive bedre hver dag. Man kan ikke tænke for langt frem, men jeg har store mål, og indtil videre følger jeg planen, siger Augustinsson, inden han drikker ud og smutter tilbage i træningslokalet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: