Svensker fortryder skifte til FC København

Alexander Kacaniklic valgte i sommeren 2014 at skifte til FC København frem for Southamtpon. Det har han fortrudt

Alexander Kacaniklic ret efter ankomsten til København. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Alexander Kacaniklic ret efter ankomsten til København. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

1. september 2014 lejede FC København den svenske landsholdsspiller Alexander Kacaniklic i Fulham i et år, men allerede efter seks måneder valgte de to parter at kappe båndene.

Det beskriver meget godt, at forholdet mellem Alexander Kacaniklic og FC København aldrig blev en sportslig succes.

Den engelske storklub Southampton FC bejlede også til svenskeren i 2014's sommertransfervindue, og aftalen var næsten på plads, da Kacaniklic i stedet valgte FC København.

Noget, han den dag i dag har fortrudt.

- Vi sad i bilen, min agent og jeg, og så sagde jeg til ham, 'jeg tror, jeg vælger FC København i stedet'. Det kunne han slet ikke forstå, og jeg har fortrudt det siden, men det, som lokkede mig, var udsigten til at spille i et europæisk gruppespil.

Var sulten efter Europa
- Jeg havde prøvet at spille i Premier League, så jeg var sulten efter at prøve Europa. Derfor valgte jeg FC København, siger Alexander Kacaniklic til Ola Wennströms Webb TV og fortsætter:

- Set i bakspejlet skulle jeg være taget til Southampton. Men sådan er det - der er en mening med alt, og jeg trivedes godt i København og fik min drøm om et europæisk gruppespil opfyldt.

Alexander Kacaniklic fortæller desuden, at han planlægger et nyt klubskifte til sommer, hvor hans kontrakt med Fulham FC udløber.

Den 24-årige svensker nåede at spille syv Superliga-kampe og score to mål for FC København.

Intens fight da AGF og FCK delte

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere