Svenskere vil forhindre FCK's trænerdrøm

Pokerspillet om Peter Wettergren er i fuld gang. Elfsborg forsøger nu at forlænge kontrakten med svenskeren, der står højt på FC Københavns ønskeliste

Petter Wettergren står højt på FCK's ønskeliste. (Foto: All Over)
Petter Wettergren står højt på FCK's ønskeliste. (Foto: All Over)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København får kamp til stregen om træneren Peter Wettergren. Den svenske klub Elsborg, der i øjeblikket har Wettergren på kontrakt, forsøger således at forpurre FC Københavns planer om at tilknytte Wettergren som First Team Coach ved at forlænge kontrakten med svenskeren.

Tirsdag kom det frem, at FC København pønser på at ansætte Peter Wettergren som First Team Coach i en ny rolle i trænerteamet, Elfsborg vil kæmpe hårdt for at bevare den populære træner i klubben.

Elfsborg afviser FCK-kontakt om ny træner

Den svenske avis Borås Tidning skriver således, at ledelsen i Elfsborg er overrasket over FC Københavns interesse, og klubben har derfor tilbudt Peter Wettergren en kontraktforlængelse. Wettergrens nuværende aftale med Elfsborg udløber til nytår, men nu vil den svenske klub give træneren en ny aftale frem til 2019.

Det har været fremme, at en aftale mellem FC København og Peter Wettergren allerede er på plads, men det er uklart, om det er tilfældet. Der er ligeledes tvivl om, hvorvidt Wettergren skulle blive præsenteret i FCK allerede i næste uge eller først til sommer.

FCK sender Esbjerg ud af pokalen:

Den svenske klub Elfsborg påstår hårdnakket, at der ikke er dialog med FC København om Wettergren.

- Vi har ikke haft nogen kontakt med FCK. Selvfølgelig har vi haft en samtale med Peter om fremtiden her, men det er helt naturligt. Vi ønsker naturligvis, at han vil være her i Elfsbirg, siger klubchefStefan Andreasson til Borås Tidning.

Ståle ryger på kontoret: Derfor henter FCK svensk træner

Peter Wettergren var angiveligt allerede et emne i FC København i vinter, og manager Ståle Solbakken kender svenskeren godt. Wettergren besøgte Ståle Solbakken under nordmandens ophold i FC Köln, og det er ikke længe siden, at de to trænere blev spottet til en kamp i Sverige.

FC København har endnu ikke kommenteret historien om Peter Wettergren.

 Fremtidens Superliga: 14 hold og slutspil?

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU