Tæt på FCK-farvel

Flere Superliga-klubber viser interesse for U21-landsholdsspilleren Carlo Holse. FCK'eren har også andre muligheder i Norden, og det trækker op til et skifte

Carlo Holse er på vej væk fra FC København.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver der i Holse-lejren lige nu arbejdet hårdt på at finde en ny klub til U21-landsholdsspilleren, der ikke har udsigt til meget spilletid i FCK.

20-årige Holse er i øjeblikket på træningslejr med de danske mestre i Portugal, men det er særdeles tvivlsomt, om Holse også er med på flyet, når FCK vender hjem til hovedstaden.

Efter torsdagens træning i Algarve talte Holse med manager Ståle Solbakken og teknisk direktør Johan Lange, og offensivspilleren var også påfaldende hurtig til at få tændt sin telefon, da træningspasset var overstået.

Det er næppe helt hen i vejret at gætte på, at han skulle høre seneste nyt om sin situation.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger viser flere klubber interesse for at hente den teknisk stærke kantspiller, der aldrig har fået sit endelig gennembrud i FCK.

Han fik chancen i starten af sæsonen, da Robert Skov blev solgt til Hoffenheim, men manager Ståle Solbakken har brugt rigtig mange penge på spanske Pep Biel, og Mohamed Daramy virker også til at være foran i køen til spilletid.

Nordmanden kan også bruge Rasmus Falk på højrekanten, så vejen til spilletid er lang for Holse.

Carlo Holse under torsdagens FCK-træning i Portugal. U21-landsholdsspilleren kan snart være fortid i mesterklubben. Foto: Tariq Mikkel Khan
Carlo Holse under torsdagens FCK-træning i Portugal. U21-landsholdsspilleren kan snart være fortid i mesterklubben. Foto: Tariq Mikkel Khan

I sommer var FC Nordsjælland interesseret i at hente FCK’eren til Farum, men på det tidspunkt var Holse inde i Ståle Solbakkens planer, og det blev aldrig til en handel.

Nordsjællænderne er angiveligt også interesseret i dette transfervindue, men også andre andre Superliga-klubber viser interesse, ligesom Holse skulle have andre muligheder i Norden.

Han var sidste forår udlånt til Esbjerg, hvor han efterlod et godt indtryk, og han har helt utvivlsomt niveauet til at blive en markant spiller i Superligaen – det bliver dog bare næppe i FC København.

Lige nu peger det således imod et skifte væk, inden transfervinduet smækker i fredag ved midnat. Det vil også give Ståle Solbakken lidt luft i sit spillerbudget.

Carlo Holse, der har været en del af FCK's førsteholdstrup siden 1. september 2017, forlængede for et år siden sin aftale, så den gælder frem til sommeren 2022.

Hverken Ståle Solbakken eller Carlo Holse havde nogen kommentarer, da Ekstra Bladet henvendte sig efter torsdagens træning.

Jacob Friis har været cheftræner i AaB siden efteråret 2018, hvor han tog over efter fyrede Morten Wieghorst. Foto: Jens Dresling AaB Godt nyt for AaB-træner: Bliver hjemme hos kræftsyg datter

Messi og den unge Ansu Fati fejrer en scoring mod Granada tidligere i januar. Det er et år, siden de sidst havde Leganes på besøg. Ved den lejlighed kunne Spansk fodbold Eksklusivt på Ekstra Bladet: Barcelona eller Braithwaite?

Over 200 mio. mennersker følger i dag fænomenet Cristiano Ronaldo på det sociale medie Instagram. Foto: Marco Bertorello / AFP / Ritzau Scanpix Intl. fodbold Tjener mere på Instagram end fodbold: Runder 200 mio. følgere

Carlo Holse i samtale med manager Ståle Solbakken og FCK's tekniske direktør Johan Lange. Foto: Tariq Mikkel Khan
Carlo Holse i samtale med manager Ståle Solbakken og FCK's tekniske direktør Johan Lange. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

34 kommentarer
Vis kommentarer