Tidligere FCK-spiller stopper karrieren

Den tidligere FC København-spiller Magne Hoseth stopper karrieren

Tidligere FCK'er Magne Hoseth takker FCK's fans. Foto: Tariq Khan
Tidligere FCK'er Magne Hoseth takker FCK's fans. Foto: Tariq Khan
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Den tidligere FC København-spiller Magne Hoseth indstiller karrieren i en alder af 37. Det meddeler nordmanden på Twitter.

Magne Hoseth tørnede ud for FC København en enkelt sæson i 2004/2005, og han startede som lyn og torden i den danske hovedstad, inden det stille og roligt fusede lidt mere ud. Da han havde spillet fire kampe, stod han noteret for tre mål - da han forlod FCK, var facit otte mål i 28 Superliga-kampe. Magne Hoseth formåede at blive Årets Spiller i FC København i 2004, selv om han kun havde været i klubben i fire måneder af kalenderåret.

Efter et år i FCK gik turen hjem til Vålerenga, og siden har han turneret rundt i norske klubber. Magne Hoseths sidste af slagsen blev Kristiansund BK.

Magne Hoseth huskes især for, at han så den ulykke, der i oktober 2004 kostede en FCK-fan livet, da han faldt ned fra en tribune i Parken under en Superliga-kamp. Nordmanden var efterfølgende med til begravelsen.

I et interview i 2012 fortalte Magne Hoseth, at det er en episode, der for altid har brændt sig fast på nethinden, og at han måtte have psykologhjælp for at bearbejde oplevelsen.

FCK-spiller siger nej til milliontilbud

 

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind