Todd: Har ikke tænkt mig at kritisere

Randers-træner Colin Todd tager ikke nederlaget til FC København særlig tungt

Randers-træner Colin Todd i Parken (Foto: Lars Poulsen)
Randers-træner Colin Todd i Parken (Foto: Lars Poulsen)

Der var ikke noget at hente for Randers FC, da kronjyderne onsdag aften gæstede FC København i Telia Parken. Hjemmeholdet vandt en sikker 3-0-sejr efter en pauseføring på 1-0. Nederlaget er dog ikke af den slags, som cheftræner Colin Todd tager særlig tungt.

Se også: Toutouh: Fik gjort skaden god igen

- De skabte ikke mange chancer i første halvleg, og ved pausen havde jeg stadig en følelse af, at vi kunne få noget med fra kampen, men så indkasserede vi to mål efter indlæg. Alt i alt må man bare acceptere, at det er svært at spille her. Vi kunne have gjort det bedre, men nu skal vi have samlet os inden næste kamp, siger Randers-træneren og tilføjer:

- Det er forventet, at de er deroppe. For os er det en bonus at være, hvor vi er, og jeg tror på, vi kan rejse os. Hvis man analyserer det, så var det en meget vanskelig kamp for os, men indtil vi indkasserede det andet mål, havde vi stadig halve chancer. Det er nemt at kritisere, men det har jeg ikke tænkt mig. Vi kom med gode intentioner, og så jeg så et par gode præstationer.

Se også: Irriterede FCK-fans forkælet med sejr

Colin Todd fremhæver Mustafa Amini og Mandla Masango som to af de spillere, der efter hans mening gjorde en god figur i opgøret mod FC København.

Randers FC møder på mandag Esbjerg på udebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer