Tøffe revser 'ubehøvlet' Ståle: Han har ingen respekt!

Stig Tøfting er træt af Ståle Solbakkens nedladende kommentarer, og nordmanden udviser mangel på respekt, mener Ekstra Bladets fodboldkommentator

FC København tog mandag et kvantespring i jagten på bronzemedaljer og europæisk deltagelse i næste sæson, da Ståle Solbakkens tropper hjemme i Parken slog FC Nordsjælland med 2-1 på mål af Rasmus Falk og Federico Santander.

Nordmanden lagde ikke skjul på sine følelser, da manageren sprintede langt ind på banen og fortsatte sin jubeltur direkte ned i omklædningsrummet, da Santander scorede sejrsmålet dybt inde i overtiden.

Heller ikke efter kampen lagde FCK-chefen bånd på sig selv. Faktisk sendte Solbakken noget af en svada afsted mod medaljekonkurrenterne fra Farum og udtalte blandt andet:

- Det er vældig vigtigt for dansk fodbold, at vi går videre til Europa. For vi er dem, der kan spille i Europa. Hvor mange kampe har FC Nordsjælland vundet i Europa igennem tiderne? De har slået Queen of the South!, lød det syrligt fra Solbakken, der dog også udtrykte en vis form for respekt for FCN:

- Det er altid nemt at være FC Nordsjælland, for der er nul pres på. De har et godt produkt, en rigtig dygtig træner og mange gode unge spillere.

Læs flere stikpiller fra Solbakken her:

Ståles store svada: Angriber FCN på kryds og tværs

Ståle Solbakkens retorik falder i høj grad Ekstra Bladets fodboldkommentator, Stig Tøfting, for brystet.

For selv om FCK-chefen har masser at have sin kritik i, så forstår Tøfting ikke, hvorfor Solbakken har behov for at sparke nedad.

- Jeg er ikke overrasket, for jeg har flere gange sagt, at Ståle Solbakken ville gå ud og slagte alt og alle, når FCK fik vendt tingene her i foråret. For selv om han har lagt sig fladt ned og taget tæskene for de svigtende resultater, så har det uden tvivl ramt ham. Og som det altid er med Ståle, så er det bedste forsvar et angreb, siger Stig Tøfting og fortsætter.

- Jeg forstår ikke, hvorfor han har behov for at udtale sig nedgørende over for andre. Han har tilsyneladende ingen respekt for andres arbejde, og det er også sådan, han er, når han deltager i tv-interviews, hvor han smider mikrofonen på bordet og skrider før interviewet er slut. Han er direkte ubehøvlet i sådanne situationer, selv om der trods alt har været forbedringer på dette område i 2018, siger Stig Tøfting.

Ståle om skræksæson: Jeg har været en fiasko

Tøffe pointerer, at Ståle Solbakken har noget at have sin kritik i, når man skæver til historikken og resultaterne:

- FCK har været i et europæisk gruppespil i 11 ud af de seneste 12 år, så det siger sig selv, de gør det godt i Europa og skraber masser af point sammen til Danmark. Han har også ret i, at FC Nordsjælland ikke har leveret ret meget i Europa, og at man havde en meget naiv tilgang til Champions League-gruppespillet, da man kvalificerede sig til det i 2012.

- Jeg kan godt lide Ståle personligt, og han er fandme ikke kedelig. Men jeg forstår ikke, hvorfor han skal sparke nedad, når han får chancen. Da Brian Priske forlod FCK, måtte jeg ryste på hovedet, da jeg læste, at Ståle mente, det skulle være sket for længe siden. Hvorfor sende Priske af sted med den svada? Ståle har det sorte bælte i damage control, men det kan man godt bruge uden at nedgøre andre mennesker, siger Stig Tøfting, der godt er klar over, at han selv er ude med riven i ny og næ:

- Jeg er selv en kontant type, der sætter pris på, at nogen siger deres mening. Det gør jeg selv på tv og i mine klummer for Ekstra Bladet. Men jeg gør alt, hvad jeg overhovedet kan, for ikke at virke nedladende og nedgørende. Derfor kan man godt levere en kontant holdning.

FCK laver ravage i guldkampen

Ståle Solbakken er i 2018 så småt begyndt at vende skuden for de danske mestre, og FCK-mandskabet har hentet 21 ud af 24 mulige point i foråret.

Efter mandagens sejr over FCN er FCK nu kun tre point fra den tredjeplads, der giver en playoff-plads om en plads i Europa League. Ståle Solbakkens udtalelser til trods, så løfter Stig Tøfting på hatten over det arbejde, nordmanden har gjort efter vinterpausen.

- Han har endelig fået styr på sit hold igen, og det er da imponerende med 21 af 24 forårspoint. Da vi gik ind til denne halvsæson var det næsten sikkert, hvilke tre hold, der ville komme i medaljerne til sommer, men sådan er det i hvert fald ikke længere. Jeg tror ikke, FCK kommer til at tabe mange kampe resten af sæsonen, siger Stig Tøfting, der forudsiger, FCK henter bronzemedaljerne for snuden af Farum-holdet:

Tøffe klar til at blive til grin: Sådan slutter Superligaen

Ståle og Tøffe har tidligere været i infight:

Læs meget mere om FCK herunder:

 

Ståle amok i jubel: Bronzegyser afgjort til allersidst

FCK-stjernens nedtur total: Nu er hans navn fjernet

Ståle: Vraget FCK'er sagde nej til attraktive tilbud

Derbyer tvangsflyttet: TV-boss er utilfreds med politiet

285 kommentarer
Vis kommentarer