Transferchok på vej? FCK meldes tæt på Superliga-profil

Kroatisk back lader til at være tæt på et skifte til FC København

Karlo Bartolec (t.v.) kan være på vej til de danske mestre. Foto: Jens Dresling
Karlo Bartolec (t.v.) kan være på vej til de danske mestre. Foto: Jens Dresling

FC København regner til sommer med at sælge Peter Ankersen, og selv om klubben allerede har hentet Guillermo Varela fra Uruguay, kan der være endnu en dygtig højre back på vej ind i FCK.

Det skriver Bold.dk.

Ifølge det danske medie er mestrene fra FCK tæt på at hente kroaten Karlo Bartolec, der de senere år har leveret stærke præstationer for FC Nordsjælland.

Bartolec er kommet ind på Kroatiens landshold og har været et emne i blandt andre engelske Southampton, så det er lidt af et scoop, hvis det lykkes for FCK at få fat i backen. Han er nok heller ikke billig.

Ifølge Bold.dk har den 24-årige kroat allerede bestået sit lægetjek i FCK. Bartolec er i øvrigt ikke med, når de to klubber mødes i Telia Parken på lørdag - han er i karantæne.

FCN hentede ham i 2016 fra NK Lokomotiva - kroatens aftale med FCN løber ud om et år.

I denne sæson er det blevet til 34 Superliga-kampe og to scoringer af Karlo Bartolec.

Karlo Bartolec kan både spille som back i en fire-back-kæde, mens han også har gjort det godt som højre wing back i FC Nordsjælland.

Landsholdsfodbold - 22. maj. 2019 - kl. 14:02 Sistos store selvmål: Vil ikke træne med landsholdet
Daniel Wass er tilbage i landsholdsvarmen efter en fremragende sæson i spansk fodbold. Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold - 22. maj. 2019 - kl. 11:26 Hareide overrasker: Udtager Wass og Durmisi

96 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere