Trods fan-straf: Udsolgt til derby

Der bliver fuldt hus til københavner-derbyet mellem FC København og Brøndby IF, når de mandag tørner sammen i mesterskabsspillet

Der kommer ikke flotte tifoer fra begge hold til morgendagens derby. Her kan du se de flotteste, der har været i tidligere brag mellem FCK og Brøndby
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Der kommer nul Brøndby-fans til mandagens brag mellem FC København og Brøndby IF, men alligevel melder FCK nu udsolgt til opgøret i Parken.

Det skriver klubben i en pressemeddelse.

Der vil kun være FC København-tilhængere at finde på stadion, da alle udebanefans er blevet forbudt adgang til kampen som følge af alt den ballade, der fandt sted efter det seneste derby på Brøndby Stadion tilbage i oktober.

FC Københavns mest fanatiske fans, der normalt står på Sektion 12, har nemlig valgt at boykotte stemning og tifo-arbejde de første 30 minutter grundet sanktionerne, Divisionsforeningen pålagde FCK- og Brøndby-fans tilbage i februar.

Kommunikationschef i FC København Jes Mortensen fortalte fredag til Ekstra Bladet, at man i FC København respekterer fansenes beslutning om at udtrykke deres utilfredshed, men understregede samtidig, at klubben ikke har været indblandet på nogen måde.

Politi i gadebilledet
Selvom der ikke kommer nogle Brøndby-fans vil politiet stadig kunne ses i gadebilledet specielt på Østerbro.

Det bekræfter Trine Fisker fra Københavs Politi overfor Ekstra Bladet.

- Vi er selvfølgelig til stede med de nødvendige kræfter, der skal til for at sikre den gode afvikling af kampen, og hvis jeg skal komme med et budskab, så har man nok en rigtig god mulighed for at hilse på en betjent ude på Østerbro.

Man burde forvente, at alt ballade udebliver fra mandagens storkamp, da der som nævnt ikke vil være nogle Brøndby-fans på Østerbro. De manglende fans på stadion er dog langt fra ensbetydende med, at der ikke vil opstå ballade.

Tilbage i juli 2020, da fansene ikke måtte tage på stadion som følge af corona-restriktioner, var der store sammenstød mellem de to fangrupperinger rundt om i København.

Du kan se billeder fra konfrontationerne i videoen herunder.

Video: Ekstra Bladet

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Her er fremtidens Brøndby-stjerner  

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+