Trods Superliga-bejlere: Ung FCK-back dropper lejemål

Christoffer Remmer bliver ikke lejet ud fra FC København i dette forår. Der har ellers været interesse fra Superligaen

Christoffer Remmer bliver i FCK. (Foto: Claus Bonnerup)
Christoffer Remmer bliver i FCK. (Foto: Claus Bonnerup)

Det er et vilkår i FC København, at der er hård konkurrence om spilletiden på de fleste positioner. Højre back-positionen er ingen undtagelse, og i efteråret gik det særligt ud over unge Christoffer Remmer, der kun startede inde i to Superliga-kampe, mens spilletiden gik mest til Tom Høgli og Peter Ankersen.

Derfor har Remmer tidligere åbnet for muligheden for at blive lejet ud til anden klub i dette forår, men nu ligger det fast, at den unge back bliver i København i foråret.

- Jeg tror godt, at jeg kan afsløre, at jeg ikke bliver lejet ud i denne omgang. Jeg har haft en god dialog med Ståle, og vi er kommet frem til, at jeg bliver her. Der var flere ting, der skulle gå op i enhed, hvis jeg skulle lejes ud, så nu bliver jeg her og håber at få så meget spilletid som muligt i foråret. Jeg vil gerne være med til at vinde mesterskabet, så det fokuserer jeg 100 procent på nu, siger Christoffer Remmer til tipsbladet.dk.

Christoffer Remmer har kæmpet med både Tom Høgli og Peter Ankersen om spilletiden. Og det får han lov at fortsætte med, for han bliver ikke lejet ud, bekræfter han nu. (Foto: Jonas Olufsen)
Christoffer Remmer har kæmpet med både Tom Høgli og Peter Ankersen om spilletiden. Og det får han lov at fortsætte med, for han bliver ikke lejet ud, bekræfter han nu. (Foto: Jonas Olufsen)
 

Dermed går han endnu en halvsæson i møde, hvor der er hård konkurrence om spilletiden. Til sommer har han et år tilbage af sin kontrakt med FC København, og derfor er det oplagt, at han tager sin situation op til revision.

- Vi må se til sommer, hvordan situationen er. Det er vores plan, at vi tager situationen op til overvejelse der, for det er også et større transfervindue, hvor der sker mere og mulighederne er større. Indtil da giver jeg den fuld gas i FC København, siger Christoffer Remmer, der har haft bejlere fra Superligaen i dette transfervindue.

- Der har været flere muligheder, blandt andet fra Superligaen, men der var faktisk mere interesse i sommer, og vi endte altså med at blive enige om, at jeg bliver her, fortæller han.

Se også: En uge før lukketid: 11 Superliga-profiler kan skifte klub

FC København har forlænget kontrakten med Tom Høgli, så han også er i klubben i næste sæson, mens Peter Ankersens fremtid er uafklaret. Foråret vil muligvis give et praj om, hvem Ståle Solbakken også vil satse på i fremtiden, men Christoffer Remmers analyse af konkurrencen adskiller sig ikke fra hans tanker om samme emne i efteråret.

- Det har ikke ændret sig, og jeg tror, at situationen er den samme som i efteråret. Hvis det skal ændre sig, skal det ske her i opstartsfasen, hvor vi skal til Dubai i næste uge og også spille nogle træningskampe, når vi kommer tilbage. Det er der, der er muligheder for at vise, at jeg skal spille, siger Christoffer Remmer.

23-årige Christoffer Remmer har været en del af FC Københavns førsteholdstrup siden 2012. Han kom til klubben som ungdomsspiller i 2009 fra Hvidovre.

Se også: Peter Ankersens skæbneforår: Kæmper for ny FCK-kontrakt

Se også: FC København forlænger med norsk landsholdsback

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere