TV: Av for h... - FCK-profil pløkker pige lige i bolden

En FC København-fan blev bogstaveligt talt skudt i sænk i midt under derbyet i Parken. Endda af en af sine egne. Og den så ud til at gøre ondt 

FC Københavns Bashkim Kadrii mangler stadig satdig noget skarphed foran målet oven på sin grimme korsbåndsskade. Men tilskuere kan han sagtens ramme. (Screenshot)
FC Københavns Bashkim Kadrii mangler stadig satdig noget skarphed foran målet oven på sin grimme korsbåndsskade. Men tilskuere kan han sagtens ramme. (Screenshot)

Er du pigen i klippet, eller kender du hende? Vi vil meget gerne i kontakt med hende og høre status. Giv lyd 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Der var tre skud for en 10'er søndag aften i Parken i derbyet mellem FC København og Brøndby.

Det tilbud slog den indskiftede FC København-profil Bashkim Kadrii til på. Men i stedet for at ramme målet plaffede den lille kantspiller bolden langt over kassen og lige ind i knoppen på en af sine egne fans på 'Sektion 12'.

Den kvindelige fan, der blev ramt af Kadriis vildfarne kanonkugle midt i 2. halvleg, havde vist ikke helt set den komme. Hun var i hvert fald godt på vej til at tage et ordentligt hvæs af en smøg lige inden, bolden ramte hende i bøtten.

Se den stakkels kvinde blive ramt af Kadrii her:

Heldigvis for Kadrii ramte holdkammeraten Nicolai Jørgensen allerede plet inden Kadriis skævert. Det skete på straffespark fem minutter før pausefløjt. Og Jørgensen var også manden, der udnyttede det sidste skud for 10'eren, da han 20 minutter før tid gjorde det til 2-0.

Det var rigeligt med pletskud for FCK, som ikke tillod nogen af slagsen mod sig selv.

Er du pigen i klippet, eller kender du hende? Vi vil meget gerne i kontakt med hende og høre status på hende dagen derpå. Giv lyd 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

 

Var du i Parken søndag og se fodbold? Eller var en ven eller et familiemedlem? 29.178 så FC København baske rivalerne fra Brøndby med 2-0. Du får nu helt unikt muligheden for at se, om du kan finde dig selv eller en du kender med EKSTRAs helt nye spot dig selv feature: Plus Spot dig selv: Var du i Parken til derbyet?

43 kommentarer
Vis kommentarer