TV: Kvist laver 'Ronaldo-mål' i FCK-comeback

- Jeg tror ikke, at Ronaldo kunne have gjort det bedre, jokede den hjemvendte FCK'er efter sin scoring i reserveholdskampen mod FC Nordsjælland

Her fortæller Kvist hemmeligheden bag det sjældne mål (Video: Anthon Unger)

Det er ikke William Kvists evner som målscorer, der har fået manager Ståle Solbakken til at udstyre ham med en fem år lang kontrakt.

For de er nærmest ikke eksisterende. Men også kun nærmest.

For i sin første kamp ’hjemme’ i FC København gjorde landsholdets viceanfører noget, som meget, meget sjældent sker. Han scorede et mål.

(Foto: Lars Poulsen) FC København Kommentator: Kvist skal kæmpe for en startplads i FCK

Med ti minutter igen af mandagens reserveholdskamp mod FC Nordsjælland slog Kvist til efter et hjørnespark, da han elegant sendte bolden i mål med venstrebenet til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

- En lækker, lille detalje. Jeg tror ikke, at Ronaldo kunne have gjort det bedre faktisk, som Kvist jokede med efter opgøret, som blev fulgt af blandt andre FCK-manager Ståle Solbakken. (Se målet i bunden af artiklen)

Ståle Solbakken så William Kvist i reserveholdskampen mod FCN. Også den tidligere sportsdirektør i klubben Carsten V. Jensen var på plads. Han er nu sportschef i FCN (Foto: Anthon Unger)
Ståle Solbakken så William Kvist i reserveholdskampen mod FCN. Også den tidligere sportsdirektør i klubben Carsten V. Jensen var på plads. Han er nu sportschef i FCN (Foto: Anthon Unger)

William Kvist fik hele kampen for FCK’s reserver, og det var tydeligt at se, at det ikke bare var en kamp, der skulle overstås for den 30-årige midtbanespiller, der bar anførerbindet.

Selvfølgelig var der hverken point eller prestige på spil, men for Kvist var det en lejlighed til at få noget kærkommen kamppraksis. 

- Det var rigtigt fint at få 90 minutter, og så må vi se, hvordan reaktionen er de næste to dages tid.

- Jeg føler mig i god form og har også følt mig rigtig godt kørende i den periode, jeg har trænet med herude, sagde William Kvist, der inden han i fredags skrev under på kontrakten med FCK, havde holdt formen ved lige i klubben.

Se Ekstra Bladets interview med William Kvist over artiklen, hvor han blandt andet fortæller om, hvorfor han vendte hjem, hvordan formen har det, og hemmeligheden bag sin sjældne scoring.

Se Kvists mål her:
 

28 kommentarer
Vis kommentarer