Tysk storklub vil hente FCK-talent: Her er Ståles reaktion

RB Leipzig bekræfter interesse for FCK-spilleren Mads Bidstrup, som den tyske klub håber at kunne tilknytte snarest

Ståle Sobakken tror, at der er flere klubber, som har bidt mærke i FCK-talentet Mads Bidstrups kvaliteter. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
Ståle Sobakken tror, at der er flere klubber, som har bidt mærke i FCK-talentet Mads Bidstrups kvaliteter. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)

Han har endnu sin debut i Superligaen til gode, men spørgsmålet er, om 16-årige Mads Bidstrup overhovedet når at få den, inden udlandet kalder.

For selv om FCK-talentet kun for ganske nyligt er rykket op på klubbens U19-hold, er der allerede interesse fra støre adresser i udlandet.

Således bekræfter den tyske storklub RB Leipzig, at man er opmærksom på den danske teenagers kvaliteter og ønsker at tilknytte talentet i nær fremtid.

Det fremgår af et interview, som Bild Zeitung har lavet med Ralf Rangnick, der er direktør i RB Leipzig.

- Vi ønsker altid at finde unge og højtbegavede spillere, som vi kan overbevise i forhold til vores måde at gøre tingene på. Vi stoler på, at Mads (Bidstrup, red.) er en spiller, der inden for overskuelig fremtid kan gøre sig gældende på førsteholdet, siger Rangnick til Bild.

- Set i det perspektiv forsøger vi at tilknytte ham. Om det allerede bliver denne vinter, næste sommer eller overhovedet kommer til at lykkes, må vi se på. Han har en kontrakt med FCK, siger Rangnick.

FCK-manager Ståle Solbakken ønsker som vanligt ikke at kommentere rygter vedrørende interesse for klubbens spillere, men nordmanden vedkender, at Bidstrup har en interessant profil.

- Han har mest optrådt på U17-holdet og er en god spiller, som har gjort det fornuftigt. Jeg tror, at der er flere, som har kigget på ham, siger Solbakken til Ekstra Bladet.

Nordmanden har dog svært ved at spå om den talentfulde spillers muligheder i forhold til karrieren. Dertil er 16-årige Bidstrup ganske enkelt endnu for ung.

- Han er født i 2001, så det er svært at sige, hvor langt han kan drive det. Der kan ske meget i fremtiden, men han har allerede spillet sin første kamp på reserveholdet og på den måde prøvet sig af med de store drenge, siger Solbakken.

- Da Thomas Delaney var 15 år gammel, ville jeg også have haft svært ved at sige, om han senere ville kunne begå sig i Bundesligaen, fortæller FCK-bossen.

- Han (Bidstrup, red.) har gode forudsætninger for at nå langt, men det er der mange andre, som også har, lyder dommen.

Officielt: FCK henter målmand

Spanierne jubler over FCK: København er en dejlig by...