Udsat for massiv kritik: Nu reagerer FCK

En ny bane fra Holland vil blive leveret og lagt i Telia Parken inden søndagens opgør mellem FCK og Brøndby

- Den er under al kritik, fastslog Flemming Povlsen forud for Danmarks nylige EM-kvalifikationskamp mod Gibraltar. Video: Discovery Networks Danmark.

FC København udskifter det hårdt kritiserede græstæppe i Telia Parken forud for opgøret mod Brøndby søndag den 1. december.

Det oplyser FCK på sin hjemmeside.

Det er en ny bane fra Holland, der vil blive leveret og lagt inden søndagens kamp. Arbejdet med at udskifte banen ventes at blive afsluttet torsdag eller fredag, lyder det i pressemeddelelsen fra FCK.

Det er slut med svigtende underlag i Parken. Nyt græstæppe fra Holland er blevet bestilt. Foto: Niels Christian Vilmann
Det er slut med svigtende underlag i Parken. Nyt græstæppe fra Holland er blevet bestilt. Foto: Niels Christian Vilmann
 

Græstæppet er senest blandt andet blevet kritiseret i forbindelse med det danske fodboldlandsholds EM-kvalifikationskamp mod Gibraltar.

Landstræner Åge Hareide var blandt de utilfredse.

- Det har været et problem i de fire år, jeg har været landstræner. Parkens bane har været ujævn og knoldet tidligere, og vi skal have de bedste betingelser for at spille fodbold, sagde han efter forrige uges landskamp.

FCK oplyser, at der stadig bliver arbejdet på en mere langsigtet løsning.

- I forhold til at arbejde for en bedre bane på sigt har vi gennem en periode samarbejdet med UEFA's foretrukne samarbejdspartner omkring baner, STRI, der er ved at lave en rapport med anbefalinger.

- Rapporten skal belyse, hvilke initiativer vi på både den korte og lange bane kan iværksætte for at sætte overliggeren højere for både vores bane i Telia Parken til FCK-kampe og landskampe, lyder det.

FCK sikrede sig med to sene scoringer en kneben 2-1-sejr over Hobro i søndagens hjemmekamp i 3F Superligaen.

Københavnerne har fire point op til FC Midtjylland, der topper tabellen.

AGF slog Brøndby inden for kridstregerne. Udenfor kastede fans kanonslag og stole mod politibetjente. Superligaen Ballade efter Superliga-brag: Slåskampe og kanonslag mod politiet

Ole Gunnar Solskjær  måtte tale med store bogstaver i pausen. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Afslører raseri: - Vred og frustreret

Belgien stiller med et skræmmende landshold ved sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark blandt andet venter dem i Parken. Foto: Anton Vaganov/Ritzau Scanpix Sport og Spil Stort EM-tjek: Skræmmende modstander venter på Danmark

106 kommentarer
Vis kommentarer