Udvist FCK'er: En helt forkert dom

Erik Johansson håber, at hans røde kort mod AGF bliver slettet, for Michael Tykgaard tog en helt forkert beslutning, mente FCK'eren

Svenske Erik Johansson har været en af Superligaens absolutte profiler dette efterår.

Men søndag fik han en uheldig hovedrolle, som var ved at koste FCK point i Aarhus, da svenskeren tilsyneladende tog en nødbremse i brug i feltet for at stoppe en farlig AGF-kontra.

Rødt kort og straffespark lød dommen fra Michael Tykgaard. Men den udlægning var Erik Johansson slet ikke enig i efter kampen.

- For det første sker episoden uden for feltet, så der kan aldrig være straffespark. For det andet rører jeg overhovedet ikke AGF-spilleren, så der var ikke engang frispark. Det var en helt forkert dom, lød det fattet fra Erik Johansson, der sendte en appel videre til dommer Michael Tykgaard:

- Jeg håber, han (Michael Tykgaard, red.) vil erkende sin fejl og bede DBU slette min karantæne for det røde kort, når han ser episoden igen på tv. Jeg er i hvert fald ærgerlig over, hvis jeg skal begynde næste sæson i karantæne, fordi jeg glider i en tackling uden at ramme nogen, sagde Erik Johansson.

Udvisningen og straffesparket fik ingen konsekvens for FCK i søndagens kamp mod AGF, da Martin Spelmann misbrugte muligheden på Erik Johanssons landsmand, Robin Olsen.

Ekstra Bladet forsøgte forgæves at fange Michael Tykgaard til en kommentar på Aarhus Stadion.

Se den kontroversielle situation øverst oppe

75 kommentarer
Vis kommentarer