Viktory! Fischer førte an i FCK's storsejr

Den danske landsholdsreserve Viktor Fischer var stærkt spillende mod et svagt Randers FC-hold. I løbet af et kvarter i 1. halvleg scorede mestrene fire gange og endte med at slå Superligaens bundprop 5-1

TELIA PARKEN (Ekstra Bladet): Viktor Fischer er stemplet ind i hovedstaden med et brag.

I sin første start som FCK’er scorede den 23-årige landsholdsreserve sit første mål og fik mod Randers FC i den grad sat fut i venstrekanten hos københavnerne.

Den tidligere FCK-back Johnny Thomsen blev gjort og grundigt rundtosset af 20 millioner kroners-indkøbet fra tyske Mainz, der sammen med Bengtsson og Sotiriou stjal showet i københavnernes forårspremiere i Superligaen.

Fischer og resten af FCK-holdet skulle lige bruge et kvarter på at komme i gang mod bundproppen Randers FC, men så gik det også stærkt.

I løbet af knap et kvarter scorede københavnerne fire gange, og særligt et mål fik det frysende publikum i Parken til at klappe begejstret i hænderne.

Den halve time var lige passeret, da Andrija Pavlovic med hælen elegant spillede Viktor Fischer i dybden.  

FCK’s nye 7’er verfede let Johnny Thomsen væk, og liggende i græsset kunne Randers-backen se Fischer sende bolden iskoldt under Hannes Halldórsson i Randers-målet.

Artiklen fortsætter under billederne...

Viktor Fischer gør det til 2-0. Foto: Lars Poulsen
Viktor Fischer gør det til 2-0. Foto: Lars Poulsen

Viktor Fischer var stærkt spillende i FCK's storsejr over Randers FC- Nyindkøbet scorede sit første mål som FCK'er. Foto: Lars Poulsen
Viktor Fischer var stærkt spillende i FCK's storsejr over Randers FC- Nyindkøbet scorede sit første mål som FCK'er. Foto: Lars Poulsen

Den islandske landsholdskeeper havde nogle minutter tidligere sat mestrene i gang, da han tabte et indlæg fra Pierre Bengtsson ned for fødderne af Sotiriou, og Halldórsson havde ingen heldig dag i nationalarenaen.

Han blev også passeret af sin egen anfører, Mads Agesen, der rettede en hælafslutning fra Sotiriou af, og så var Randers nede med 0-3.

Det var venstresiden med Fischer og Bengtsson, der sprudlede hos FCK, og svenske Bengtsson fik nok en assist, da han kort før pausen lagde bolden lige ind i fødderne på Sotiriou.

Den cypriotiske landsholdsangriber er rent fysisk ikke på 100 procent for tiden, men mindre kunne gøre det mod et Randers-hold, der knækkede fuldstændigt efter første FCK-scoring.

I halvlegens sidste minut fik kronjyderne dog reduceret efter et koncentrationssvigt af Nicolai Boilesen. Det udnyttede en anden Nicolai - med efternavnet Poulsen - til at hakke bolden ind bag Olsen.

Den slags går mod Randers FC, men ikke mod Atlético Madrid, som er næste modstander. Torsdag møder københavnerne den spanske storklub i Europa League og kunne spare på kræfterne efter pausen.

FCK-tilhængerne fik dog også grund til jubel i 2. halvleg. Først fejrede de Federico Santanders comeback, derefter Zecas 5-1-scoring.

Så kunne Viktor Fischer med god samvittighed lade sig udskifte og sende et V-tegn ned mod den gyngende fantribune.

Det blev til en sikker Viktory til FC København, og Fischer har også allerede vundet publikummet i Parken.

SE ALLE KASSER FRA MÅL-SHOWET I KLIPPET ØVERST

Silkeborg IF Afløser sænker AaB i målfest

Premier League FCM-rekordsalg målløs i Premier League-debut

FC Midtjylland Stopper det aldrig? FCM kan sælge endnu en profil

Foto: All Over Press Fransk fodbold Fræk topmodel scoret af fodboldstjernen: Vi lukker ikke et øje

Sport og Spil Overscoringer og kæmpehandler: Her er Superligaens 13 bedste nyindkøb

154 kommentarer
Vis kommentarer