Vil sende søn til FCK

Fanfavoritten Sibusiso Zuma vil have, at hans søn skal i FC Københavns talentafdeling, når han fylder 10

FCK-legenden Sibusiso Zuma overværede FCK's træning i 2016. Her faldt han i snak med Per Wind, og nu vil Zuma have sin søn til FCK. Foto: Jakob Jørgensen
FCK-legenden Sibusiso Zuma overværede FCK's træning i 2016. Her faldt han i snak med Per Wind, og nu vil Zuma have sin søn til FCK. Foto: Jakob Jørgensen
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Fra 2000 til 2005 var Sibusiso Zuma en højt skattet spiller i FC København. Han vandt tre mesterskabet og én pokaltitel, og hans berømte saksesparksmål sikrede FCK klubbens andet mesterskab i 2001. Nu kan endnu en Zuma være på vej.

Der går ganske vist nogle år, før Zuma junior kan være med til at vinde titler med FCK, men står det til hans far, kommer det til at ske.Sibusiso Zuma satser på, at hans seksårige søn skal indlemmes i FC Københavns talentafdeling, når han bliver lidt ældre.

- Han kommer helt sikkert til at begynde sin fodboldkarriere i København. Han er for ung nu, men akademiet, han skal gå på, det er my people. De kommer til at elske ham, siger Zuma til KickOff.com i hjemlandet, Sydafrika.

Artiklen fortsætter under billedet ...

 

Planen er ikke noget, Zuma har vendt med FC København, men han betragter det som en formalitet. Han spillede selv sammen med Ståle Solbakken, som han stadig ser som en ven, og han har et særligt forhold til alle i og omkring klubben.

- Jeg skal give ham (sønnen, red.) chancen. Jeg behøver ikke engang at kontakte dem, det er mit hjem. Jeg kan bare gå derind.

Sibusiso Zuma nåede at spille 188 kampe for FC København og scorede 53 mål.

Klubkoryfæet fortsatte karrieren til 2014 efter en tørn hjemme i Sydafrika.

Vanvittig sommer venter FCK

Afgørende melding fra UEFA

Dansk agents vilde plan: Sindssyg opbakning

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU