Voldsom regn i København: Lukker helt ned for Bendtner-debut

Reserveholdskampen mellem FC København og Brøndby flyttes fra FCK's træningsanlæg og vises ikke på tv

Få her hele overblikket efter Bendtners skifte til FC København.

Tirsdagens kamp i reserveholdsligaen mellem FC København og Brøndby, hvor Nicklas Bendtner kan debutere for københavnerne, flyttes fra FCK's træningsanlæg og vises alligevel ikke på tv.

Det oplyser FCK på sin hjemmeside.

Den officielle årsag er vejrmæssige forhold.

- Dagens reserveligakamp mod Brøndby kan på grund af den massive regn i København ikke spilles på Nummer 10 som planlagt.

- Begge klubber arbejder nu på at finde en alternativ bane til at få gennemført kampen. Det betyder også, at den planlagte TV-produktion fra kampen ikke bliver gennemført, lyder det på fck.dk.

Kampen har hele tiden været lukket for tilskuere, men derimod var medier velkomne til kampen, men sådan er det ikke længere.

- Hvis det lykkes at finde en bane, er kampen fortsat lukket for tilskuere, og der bliver heller ikke adgang for medier, oplyser FCK.

Thomas Delaney tvivler på, at Nicklas Bendtner bliver førstevalg i FCK. Superligaen - Det bliver svært for Bendtner

Manden i midten, Andreas Maxsø, menes at være på vej til Brøndby. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO Brøndby Officielt: Brøndby henter dansk forsvarsprofil

Hvordan får Ståle Solbakken det bedste ud af Nicklas Bendtner i FCK? Foto: Henning Bagger. Sport og Spil FCK smed Bendtner-bomben: Derfor ændrede Ståle mening

68 kommentarer
Vis kommentarer