Vred Ståle efter derbynederlag: ’Er du seriøs eller...!?'

FCK-manageren var langtfra tilfreds med straffesparks-spørgsmål efter mestrenes 1-2-nederlag på Brøndby Stadion

Ekstra Bladet analyserer guldkampen efter Brøndbys derby-sejr.

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Ståle Solbakken kom en tur op i det røde felt i mødet med pressen efter derbynederlaget i Brøndby.

En reporter dristede sig til at spørge nordmanden, hvorfor ikke Zeca eller Kvist havde sparket det straffespark, som Robert Skov endte med at sende på overliggeren.

Og det var ikke aftenens bedste spørgsmål ifølge FCK-manageren…

- Zeca eller Kvist sparke straffespark!? Er du seriøs eller? De, som tager straffespark, er dem, som har taget straffespark før. Zeca har taget nul straffespark i sit liv, Kvist har aldrig taget et straffespark til træning.

- Hvis ikke du er mere end seriøs end det…, sagde Solbakken, vendte hovedet den anden vej og forklarede, hvorfor det var Skov, der blev sat til at sparke:

- Pieros og Fischer er straffesparksskytterne, men Pieros var skiftet ud, og Fischer var tydeligvis skadet. 

- Så har vi to mand, der har taget straffespark for deres tidligere klubber: Skov og Vavro. De skulle så blive enige om, hvem der tog det. 

Et godt hold igen
FCK-manageren var mere tilfreds med spillet end straffesparks-spørgsmålene, men stod for anden kamp i træk med nul point efter en ellers god præstation.

- Det er vældig hårdt for os at stå med nul point. Det var svært at se det ende med det midt i 2. halvleg, da vi får straffespark.

- Nu har vi tabt de to bedste kampe, vi har spillet i foråret. Det er fakta. Men jeg synes, at vi har et spændende hold i gang, og jeg er meget fortrøstningsfuld. Vi er i færd med at blive et godt hold igen, sagde Solbakken, der dog efterlyste noget ’winning edge’, som han kaldte det:

- Vi mangler lige det sidste af det. Det har mine tidligere FCK-hold haft.

FC København er trods nederlaget stadig i spil til bronzen og en plads i Europa League, da FC Nordsjælland tabte 1-2 til FC Midtjylland.

Afstanden til nordsjællænderne er fortsat seks point.

Se også: Se karaktererne: Han var helt i top for Brøndby - profil dumpede hos FCK

Se også: FEST-EGNEN! Brøndby amok efter ny derbysejr

Se også: Oprydning i FCK: De har mistet Ståles tillid

Spillerjagt til sommer - se hvordan Brøndby og FCK skal handle ind

Brøndby står til at miste op til flere profiler, imens Mikael Uhre er den eneste, der indtil videre  er blevet hentet ind til sommer. Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bech Sport og Spil Sådan bør Brøndby handle til sommer

Skal Santander videre til sommer? Og har Pavlovic en fremtid i FCK efter en skuffende sæson? Få den store Superliga-gennemgang. Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling Sport og Spil Superligaen på spillerjagt: Sådan handler FCK til sommer

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen