Zanka i hårdt angreb på kritikere: Jeg er piv-ligeglad

Efter udvisningen i Aarhus langer Mathias 'Zanka' Jørgensen ud efter kritikken

Zanka fik marchordre og svarede sine kritikere tilbage efter kampen. (Foto: Claus Bonnerup)
Zanka fik marchordre og svarede sine kritikere tilbage efter kampen. (Foto: Claus Bonnerup)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Mathias ’Zanka’ Jørgensen var totalt i mørket efter sin udvisning mod AGF

Gennem halvanden time kunne han sidde i omklædningsrummet under Ceres Park uden at ane, hvordan kampen gik.

Der var intet tv i omklædningsrummet, og FCK’eren holdt sig fra at tænde for radioen.

– Jeg smækkede noget musik på og lavede noget styrketræning. Der var ikke så meget andet at lave, når jeg bare sad der. Der var jo ikke noget tv, sagde Zanka efter kampen.

Kæmpe Zanka-dumhed i Aarhus

– Jeg overvejede, om jeg skulle gå online og se, hvad folk skrev om kampen der, men normalt er det ikke en fornuftig dialog, der kører der, så jeg holdt mig fra det og ventede bare til kampen sluttede for at høre, hvad drengene sagde der, forklarede FCK-forsvareren.

Beslutningen om at holde sig offline under kampen var klog. Allerede under kampen var reaktionerne stærke over for Zanka, der efter slutfløjtet skrev på Twitter: ’Velkommen tilbage haters. Længe siden jeg har hørt fra jer.’

– Jeg tror bare, at når det kommer til mig, så er jeg en person, der stikker hovedet frem. Og dem der stikker hovedet frem i dagens Danmark får på puklen. Det har jeg det fint nok med. Jeg giver ikke en fuck for, om der sidder en tosse ude i Brøndby, Nordsjælland... om det er vores egne fans eller fra andre klubber.

– Folk må have den mening som de har. Og den vil de have, om jeg så var Jomfru Maria, sagde han til Ekstra Bladet efterfølgende.

– Jeg er piv-ligeglad. Jeg ved, hvem jeg står til ansvar for i denne verden, og det er i hvert fald ikke diverse fodbold-fans og sofa-trænere, sukkede FCK’eren der ikke havde nogen indvendinger mod det røde kort.

– Jeg tror bolden lige dør i banen og så rammer Daniel Christensen ind i bolden og så rammer jeg ham. Det er vel et rødt kort, erkendte han.

FCK-profil: Vores ti mand bedre end AGF

– Vi har fået tre røde kort i denne sæson og vi har fået tre point ud af det. Jeg vælger at være irriteret over, at vi har lavet tre fejl, der har givet tre røde kort. Set med de positive briller så er det jo godt at få et point alligevel. Men det irriterer mig.

– Det er rigtig irriterende at gå glip af kampen mod AaB, som både jeg og resten af holdet normalt har det rigtig godt med. Men vi har en trup som med rette er blevet kaldet Danmarks stærkeste og bredeste, så det går nok. Mikael Antonsson gør altid et godt job og det gør han også de næste par kampe, forsikrede Zanka.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+