Annonce:
Annonce:

Åbner sag efter vildt interview

Fodboldens Disciplinærinstans har åbnet en sag mod FC Midtjyllands målmand Jonas Lössl efter hans voldsomme kritik af dommeren i søndags

×
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Jonas Lössl lagde ikke fingre imellem, da han skulle evaluere kampens dommer Sandi Putros efter 3-3-dramaet mod Silkeborg i søndags.

Det kan blive dyrt for den tidligere landsholdskeeper, der kan se frem til at stå skoleret for Fodboldens Disciplinærinstans - og risikerer ekstra straf ud over det gule kort, han fik for brok direkte til dommeren.

Det skriver bold.dk, der også beretter, at FC Midtjylland bekræfter, at man er blevet bedt om en redegørelse i sagen.

Fodboldens Disciplinærinstans har således åbnet en sag for at vurdere, om han skal straffes for udtalelserne til Viaplay, som blandt andet lød således:

Se interviewet i tv-afspilleren øverst i artiklen

- Det klinger jo hult, når man ikke er kommet i top seks, og at man tager og skyder skylden på andre, fordi det var ikke andres skyld, men det var simpelthen ikke værdigt, den indsats fra ham i dag.

Annonce:

- Han mistede fuldstændig grebet om kampen. Han dømte nogle meget afgørende situationer den forkerte vej.

- Han dømte forkert i nogle meget afgørende situationer, og jeg føler, vi er blevet decideret dømt imod i dag - især omkring det sidste mål. Jeg blev klart skubbet væk af en spiller, som ikke havde fokus på bolden. Jeg er helt brændt af. Der er også flere hjørnespark, der går imod os.

Artiklen fortsætter under billedet...

FC Midtjylland har haft en skuffende sæson med to trænerfyringer, og Jonas Lössl ville da heller ikke give hele skylden for turen i nedrykningsspillet til Sandi Putros, men...

- Jeg synes, det er sindssygt. Jeg synes, det mest sindssyge er, at når man så går til ham og taler med ham, er der ikke noget indblik. Heller ikke, når man går roligt hen til ham. Det ved jeg godt, at jeg ikke gjorde til sidst, men da havde jeg simpelthen fået nok. Det er simpelthen for ringe.

- Jeg tager ansvar for vores sæson. Det er den, der er skyld i, at vi skal kæmpe om det. Men han er skyld i, at vi ikke er med (i top seks, red.) nu, lød det fra Jonas Lössl.

Naturligvis med henvisning til at FC Midtjylland lige akkurat missede top seks, fordi det ikke blev til en sejr over Silkeborg.

Den tidligere FCK-spiller Benjamin Verbic er i øjeblikket involveret i et stort penis-drama i Grækenland. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: