Åh nej, FCM: Sisto kæmper med skade

Ulvene har problemer med flere kantspillere med ti dage til forårspremieren

Pione Sisto måtte trække sig skadet ud af træningskamp, og er nu under skarpt opsyn fra sundhedssektoren (Foto: Ernst van Norde)
Pione Sisto måtte trække sig skadet ud af træningskamp, og er nu under skarpt opsyn fra sundhedssektoren (Foto: Ernst van Norde)

Timingen kunne næsten ikke være værre. Netop som transfervinduet er lukket må FC Midtjylland konstatere, at stjernen Pione Sisto kæmper med en lyskeskade. Skaden tvang ham ud af træningskampen mod Mlada Boleslav efter 78 minutter, og han var ikke med i den afsluttende kamp på Portugal-lejren mod Jablonec.

– Det er ikke galt, afdramatiserer Pione Sisto situationen.

– Jeg har lidt problemer med min lyske, men vores lægestab har styr på det. Jeg har to uger til at komme helt oven på før forårspremieren mod OB, og det forventer jeg helt klart at være, siger efterårets store Superliga-oplevelse.

Lyske-problemer er ikke til at spøge med, og det er en skadestype der hurtigt kan stjæle flere måneder, hvis der ikke tages hånd om det. Måneder som Pione Sisto og FC Midtjylland bestemt ikke har, netop som foråret truer, med alt det indebærer med guldjagt, U21-slutrunde og siden det forventede drømmeskifte til en storklub.

FCM-komet kan blive rekordsalg

Juventus holder øje med Sisto

Men selv om FC Midtjylland og Pione Sisto forsøger at afdramatisere situationen, så erkender cheftræner Glen Riddersholm, at han gør sig visse tanker.

FC Midtjylland har ikke vundet de seneste fire kampe. De har blot scoret to mål i forløbet. Men det er ikke det, som FCM-træneren hæfter sig ved, når han skal pege på bekymringer inden sæsonpremieren.

– Den eneste bekymring jeg har er på kanterne. Det er ikke for sjov, at vi har prøvet Petter Andersson på højrekanten. Pione Sisto har lidt med sin lyske. Rilwan Hassan måtte stå over sidste kamp med lidt. Og Sylvester Igboun har et efterslæb, fordi han kom lidt senere fra sin ferie, fortæller Glen Riddersholm.

Da FC Midtjylland smed guldet sidste forår var det langvarige skader til Erik Sviatchenko og Petter Andersson, der fik stor betydning.

... Erik Sviatchenko blev i øvrigt skulderskadet i seneste træningskamp. Lige som Pione Sisto skulle det dreje sig om en ukompliceret affære.

Ødegaard baner vejen for dansk stortalent

Så rasende var Igboun - ballade på FCM-hotellet i Portugal

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri