Annonce:
Annonce:

Årets indkøb slår til: Kæmpe målfest i topkampen!

Alexander Sørloth leverede et mål og tre oplæg i en offensiv pragtpræstation mod AC Horsens, der sendte FCM tilbage på førstepladsen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

SE ALLE KAMPENS SEKS MÅL I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

HERNING (Ekstra Bladet): Den brandvarme nordmand Alexander Sørloth viste nok engang, hvorfor han bejler kraftigt til titlen som årets indkøb i Superligaen.

Med et mål og tre assists sørgede den norske landsholdsbomber for, at FCM fik en 4-2 sejr, over et ellers hårdt kæmpende AC Horsens-hold. Dermed er midtjyderne tilbage på førstepladsen i Superligaen.

Sørloth var her, der og alle vegne fredag aften i Herning, og efter 13 minutter fandt han også vej til netmaskerne, da Kian Hansen i første omgang hentede en umulig bold ved baglinjen og klogeligt overlod læderet til Jakob Poulsen. Den formstærke midtbanespiller krøllede et knaldhårdt indlæg ind foran mål, som Sørloth fik presset sig først på blandt venner og fjender.

doc6x783pyzgcj13u2qjc0y.jpg 

Annonce:

Det kan godt være, Jess Thorups formationsskifte har givet FCM en ny dimension, men Alexander Sørloth er nøglen til successen i det midtjyske netop nu.

Gæsterne gav sig ikke uden kamp, og som vanligt var dødboldene et tema, når AC Horsens optræder for Fodbolddanmark.

Det var dog ikke på en direkte dødbold, at udligningen faldt ti minutter efter føringsmålet. Jonas Thorsen slog et indlæg blødt indover mål, hvor et kæmpe klumpspil udviklede sig i det lille felt. Til syvende og sidst fik en liggende Mikkel Qvist dog krabbet bolden over stregen.

Den tårnhøje langkaster viste i det hele taget, at han kan meget andet end at tyre indkast mod Bubacarr Sannehs skalp 40 gange i løbet af halvanden time. Qvist var endda tæt på at bringe udeholdet foran inden pausen, da han fik afsluttet fladt mod Jesper Hansen, der dog fik fumlet bolden ud til en medspiller i feltet.

Annonce:

I stedet var det en storspillende Filip Novaks tur til at komme på måltavlen. Tjekken fik selv fremtvunget et indkast ved Horsens-feltet med nogle finurlige driblinger.

FC Midtjyllands udgave af Mikkel Qvist, Kian Hansen, høvlede indkastet ind mod forreste stolpe, hvor allestedsnærværende Sørloth fik snittet kuglen helt om til bagerste stolpe, hvor Novak takkede, bukkede og scorede med hovedet. Så fik Horsens smagt sin egen medicin.

Underholdningen fortsatte for fuld udblæsning i anden halvleg, og de 7.134 fremmødte i Herning fik en glimrende oplevelse. Og apropos midtjyske nøgler til succes, så var Jakob Poulsen centimeter fra at give en opvisning i et veludført frispark.

Artiklen fortsætter under billederne

doc6x77g8ttt2ed5on1il.jpg

doc6x77ftt3fyb1dij011il.jpg 

Den 34-årige ulve-anfører fik samtlige tilskuere til at rejse sig, da han bragede et frispark snert forbi mål efter 56 minutter. Måske Poulsen endda snart banker på til landsholdet igen? Han er i hvert fald konstant i fokus i Superliga-regi med sine evner til at lede og fordele i offensiven.

Annonce:

Poulsen blev dog overstrålet denne aften, utroligt nok, af Alexander Sørloth, der med et kvarter igen besluttede sig for at afgøre kampen.

Nordmanden fik bolden ved midterlinjen, og så drev den bomstærke og hurtige angriber ellers den lille runde hele vejen op til Jesse Joronens mål og serverede 3-1 målet på et sølvfad for indskiftede Mikkel Duelund. Stærkt af Sørløth, der satte Peter Nymann på halen på lovlig vis inden sin assist.

AC Horsens havde stor ære af kampen, selv om det blev til et nederlag i Herning. Jonas Thorsen fik da også lov til at pynte på resultatet efter et hjørnespark efter 86 minutter. Men lige lidt hjalp det, da Alexander Sørloth ikke var færdig endnu…

SE ALLE KAMPENS SEKS MÅL I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Nordmanden stak kort inden slutfløjt igen af sted i venstre side - denne gang på et kontraangreb - og fandt uselvisk Paul Onuachu foran mål, der lukkede målfesten til 4-2. Men Sørloth stjal altså overskriften med et mål og tre assists. Intet mindre end imponerende!

Horsens scorede et sjovt krabbe-mål til 1-1:

Bag om chok-fyringen: Derfor tabte Riddersholm magtkampen i AGF
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: