Annonce:
Annonce:

Afgørende forhandlinger: FCM-kandidat var i Danmark

FC Midtjylland er meget tæt på at kunne præsentere Per-Mathias Høgmo som ny cheftræner

Foto: DAVID W CERNY/Ritzau Scanpix
Foto: DAVID W CERNY/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Opdateret klokken 12.11: Ekstra Bladet skrev tidligere, at Per-Mathias Høgmo er i Danmark. Det er nu rettet til, at han har været i Danmark.

Der er under et døgn siden, at FC Midtjylland fyrede Albert Capellas.

Men tingene går hurtigt på Heden, og nu kan klubben måske snart præsentere en ny cheftræner.

Tirsdag kunne Herning Folkeblad fortælle, at Per-Mathias Høgmo er et af navnene på FC Midtjyllands liste over mulige nye cheftrænere.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har nordmanden allerede været i Danmark og indledt de afgørende forhandlinger med FC Midtjylland.

63-årige Høgmo er på kontrakt frem til 31. december i BK Häcken i Sverige, men noget tyder altså på, at han er klar til at skifte arbejdsgiver få uger før sæsonstarten i Allsvenskan.

Annonce:

Per-Mathias Høgmo kom til Göteborg-klubben i 2021, og allerede året efter første han klubben til dens første mesterskab nogensinde.

Nordmanden har en lang trænerkarriere bag sig, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Norges A- og U21-landshold.

Derudover har han trænet en række norske og svenske klubber, der blandt andet tæller Djurgården, Tromsø, Rosenborg og Fredrikstad.

Albert Capellas blev tirsdag fyret i FC Midtjylland efter bare syv måneder i trænersædet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev beslutningen truffet efter et sportsligt møde søndag oven på 1-3-blamagen mod Lyngby.

– Det lignede et match; vi delte værdier og idéer om spillet. Vi er blevet bekræftet i Alberts værdier, men desværre har det vist sig ikke at være et sportsligt match. Vi forløste aldrig det, vi troede, vi kunne skabe sammen, og så er det vores ansvar at skride til handling, lød det fra FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, i forbindelse med fyringen.

En dansk tidligere Superliga-bomber er taget til Norge og har indstillet sigtet mod ikke bare topscorerlisten, men også de flotte norske kvinder. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: