Annonce:
Annonce:

Agent: Stor Superliga-spiller forlader FC Midtjylland

Filip Novak forlader FC Midtjylland til sommer. Der er interesse fra fem forskellige lande

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC Midtjylland hentede i sommeren 2015 tjekkiske Filip Novak, og siden har de danske fodboldfans kunnet nyde en af de mest offensive og målfarlige venstre backs i Superligaen i mange år. Snart kan man nyde ham for sidste gang.

Den 26-årige landsholdsspiller har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2019, men han bliver ikke på Heden frem til kontraktudløb. Filip Novak forlader således FC Midtjylland til sommer.

- Filip skifter klub til sommer. Han fylder snart 27, og det er hans ambition at prøve kræfter med en endnu bedre liga. Det aftalte vi allerede med FC Midtjylland i vinter, og klubben har fuld respekt for den beslutning, siger Filip Novaks agent, Viktor Kolar, til tipsbladet.dk.

62080967.jpg
Han understreger, at tjekken har nydt at være i FC Midtjylland, og at det var helt rigtigt set at tage til Danmark fra FK Jablonec i 2015.

Annonce:

- Det har været en perfekt klub for Filip. Han har været omgivet af gode folk, og det hele har været meget professionelt. Tilfredsheden går imidlertid begge veje, og det er også derfor, FC Midtjylland ville beholde Filip i januars transfervindue. Det gik vi med til uden indsigelser. Til sommer har han været i klubben i to år, og han skal tage det næste skridt i sin karriere, lyder det fra agenten.

Der er stor interesse for Filip Novak, og det har der sådan set været i lang tid. I januars transfervindue var der konkret interesse fra en Premier League-klub, men det betyder ikke, at England er førsteprioriteten til sommer.

- Det skal ikke nødvendigvis være Premier League, men omvendt - hvem har ikke lyst til at spille i Premier League? Det er en drøm for alle fodboldspillere, og Filip er ikke nogen undtagelse. Der var konkret interesse fra en enkelt Premier League-klub i vinter, men vi aftalte som sagt med FC Midtjylland, at han ville blive i klubben, og vi holder vores aftaler.

- Hvad det næste skridt bliver er svært at forudse. Filip er en fast del af det tjekkiske landshold, og det vil han fortsat prioritere højt. Han holder meget af Danmark, men målet er selvfølgelig at komme til en bedre liga, siger Viktor Kolar.

Det skulle bestemt være muligt for 26-årige Filip Novak.

Annonce:

- Vi analyserer meget nøje, hvad der kunne være interessant for Filip. Det er vigtigt, at vi finder en klub, der ved, hvem Filip er, kender hans kvaliteter og er på udkig efter lige præcis en type som ham. Lige nu og her er der interesse fra England, Tyskland, Frankrig og Italien. Der er også nogle topklubber fra Tyrkiet inde i billedet, slutter agenten.

FC Midtjylland hentede i vinterpausen Marc Dal Hende i SønderjyskE, så Herning-klubben er allerede forberedte på et salg af Filip Novak, der mod Brøndby IF søndag spillede sin Superliga-kamp nummer 53 for FC Midtjylland.

Her scorer Novak til 2-1 mod Nordsjælland:

Vanvid! Storklub smider halv milliard for 16-årig

Før nedrykningsgyser: Tør øjnene, AGF!

Mølby: Tør øjnene, Mourinho

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: