Ajax udforder FC Midtjylland om Kadlec

Ajax Amsterdam vil gerne købe FC Midtjyllands profil, og samtidig med lurer hollænderne på et af de varmeste transfer-emner på Heden

Vaclav Kadlec er kommet i Ajax' søgelys - det kan være dårlige nyheder for FC Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)
Vaclav Kadlec er kommet i Ajax' søgelys - det kan være dårlige nyheder for FC Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)

Ajax Amsterdam vil have fingrene i FC Midtjyllands guldfugl Pione Sisto. Men også manden, der er udset til at skulle erstatte noget af det tabte på den jyske hede, er i hollændernes søgelys.

Pione Sisto kan ende med et skifte til hollandske Ajax denne sommer (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Klar til budkrig: Ajax melder sig ind i Sisto-kamp

For ikke nok med, at den hollandske storklub har rettet kikkerten mod Pione Sisto, så har Ajax Amsterdam også et meget godt øje til Vaclav Kadlec, som FC Midtjylland i øjeblikket forhandler med Eintracht Frankfurt om.

Ifølge flere hollandske medier var Ajax repræsenteret ved teknisk direktør Marc Overmars, finansiel direktør Jeroen Stop og cheftræner Frank de Boer for at besigtige Vaclav Kadlec, da Tjekkiet mødte Serbien ved U/21-EM i lørdags.

Det var dog ikke meget klogere, Ajax blev på Vaclav Kadlec, for den 23-årige angriber blev kort inde i kampen ankelskadet og måtte forlade banen. Forude venter tjekken en måneds pause. Om det får betydning for Ajax Amsterdam - eller FC Midtjyllands - interesse melder historien ikke noget om.

Ifølge Algemeen Dagblad forlanger Eintracht Frankfurt tre millioner euro for at slippe Kadlec. FC Midtjylland har angiveligt afgivet et bud på 2,5 millioner euro.

Vaclav Kadlec kommer ikke i aktion mod Danmark i aften grundet karantæne (Foto: Lars Poulsen) FC Midtjylland FCM's kæmpe-transfer må vente

4 kommentarer
Vis kommentarer