Dobbelt FCM-målscorer: Jeg bliver endnu bedre

FC Midtjyllands Petter Andersson er endelig faldet til efter en svær start med personlige problemer og skader

(Polfoto)
(Polfoto)

Med to mål fredag aften mod FC København slog FC Midtjyllands Petter Andersson sit navn fast i Superligaen.

Midtbaneprofilen, som FC Midtjylland hentede i FC Groningen i sommer, er efter en svær start i det jyske ved at finde formen.

- Jeg fik en dårlig start i Herning, hvor der skete mange ting ved siden af fodbolden, der ikke var godt for mig. Derudover ankom jeg ude af form og fik problemer med knæet, siger Petter Andersson.

De personlige problemer er nu lagt bag svenskeren, der dog stadig ikke føler sig i god nok form til at spille en hel kamp.

- I de sidste seks-syv kamp i efteråret var jeg tilfreds med mit spil. Nu har jeg fået en god opstart og det bliver bedre og bedre, men jeg endte stadig med at få krampe mod FC København, siger Petter Andersson, der derfor blev skiftet ud i fredagens 2-2-kamp.

- Så det var dejligt at få lavet to mål, selv om det blegnede fordi vi ikke vandt kampen. Men jeg føler, jeg kan blive bedre endnu, siger Petter Andersson.

Det store potentiale i den 28-årige midtbanespiller har FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm også set.

- Han er en spiller i fremgang. Fredag stod han de rigtige steder og dikterede spillet fra den centrale position. Han fik gang på gang vendt spillet, så vi blev etableret på den sidste tredjedel, siger Glen Riddersholm.

- Han er en spiller i fremgang og er beviset på, at vi er et hold i fremgang. Og der er meget mere i ham. Det er ikke det bedste, vi har set fra ham endnu, vurderer Glen Riddersholm.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere