SLUT: Matchfakta FC Midtjylland-FCK

FC Midtjylland tager imod topholdet FC København i rundens sidste opgør - ekstrabladet.dk opdaterer live fra kampen her

Erik Sviatchenko (th.) starter på banen for FC Midtjylland i kampen mod Andreas Cornelius og co. fra FC København. (Foto: Carsten Bundgaard)
Erik Sviatchenko (th.) starter på banen for FC Midtjylland i kampen mod Andreas Cornelius og co. fra FC København. (Foto: Carsten Bundgaard)

Andreas Cornelius er tilbage i front for FC København efter succesen med landsholdet i aftenens Superligakamp i Herning mod FC Midtjylland. Til gengæld er Cesar Santin igen at finde på bænken fra kampstart.

Christian Bolanos er helt ude af truppen efter at have været på landsholdsopgaver for Costa Rica tidligere på dagen, hvilket giver Rurik Gislason pladsen på højrekanten fra start.

Læs også:

Se også: FCN legede sig til sejr over AGF

Kristian Bak er på bænken fra start hos hjemmeholdet, der har både Sylvester Igboun, Rilwan Hassan og Tim Janssen på banen fra start, mens Morten Duncan Rasmussen starter på bænken.

- Vi møder rækkens suveræne nummer et på antal point og på antal scorede mål. Er vi favoritter, nej. Har vi en chance, ja. Normalvis har vi et godt tag på FC København på hjemmebane. Vi er ubesejrede i foråret, og vi har en masse kvalitet i truppen, hvilket gør, at konkurrencen er stor. Det giver os en masser muligheder, siger FCM-træner Glen Riddersholm.

Læs også:

Se også: Esbjerg banker Brøndby under stregen

- Vi ved, at FC København altid er en hård nød at knække, men vi føler, at de to gange, vi har mødt dem på udebane i denne sæson, har været tæt på.

- Nogle vil sige, at det er en gratis kamp, men den mening lægger jeg mig ikke op ad. Det er en vigtig kamp, siger Glen Riddersholm endvidere.

ekstrabladet.dk opdaterer live fra kampen i 'Live-tekst'-feltet herover.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere