FCM-træner: Målmanden blev matchvinder

FCM-træner Glen Riddersholm uddeler store roser til keeper Jonas Lössl efter 1-0-sejren over Sønderjyske

Glen Riddersholm var lettet over sejren over SønderjyskE. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Glen Riddersholm var lettet over sejren over SønderjyskE. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

FC Midtjylland tog et stort skridt væk fra nedrykningspladserne, da holdet på hjemmebane besejrede Sønderjyske med 1-0.

Cheftræner Glen Riddersholm var glad og lettet efter kampen.

-Vi får aldrig rigtigt vores spil med bolden til at flyde, men vi har arbejdet med det kollektive i vinterpausen, og det kunne man se i dag. Vi jagtede marginalerne og arbejdede hårdt. Det blev vi belønnet for, siger Glen Riddersholm.

Der har været stor kamp om målmandsposten i FCM, hvor den unge Jacob Haugaard i perioder af efterårssæsonen overtog rollen som førstemålmand. I kampen mod Sønderjyske var det normale førstevalg, Jonas Lössl, foretrukket.

Læs også:

Se også: FCM-glæde: Sikke en afbrænder

- Lössl får lavet en meget afgørende redning. Det var virkelig en livgivende redning. Det glæder mig på hans vegne. Han har været meget igennem, og det er fuldt fortjent, at han i dag kan stå som en slags matchvinder.

Hovedpersonen selv var da også tilfreds med sin præstation, og var især glad for den store redning i kampens overtid på et forsøg fra gæsternes Tommy Bechmann:

- Det var sgu dejligt, at han ramte mig der. Jeg springer på den ene side, og han rammer mig. Det var en stor forløsning. Alle vores spillere er afgørende i dag, men det er selvfølgelig altid rart som målmand at få sådan en redning, siger Jonas Lössl.

Jonas Lössl og resten af FC Midtjylland kravlede med søndagens sejr seks point væk fra nedrykningsstregen inden resten af rundens kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere