Sommerudsalg venter i FCM

Da FCM forlængede med Jesper Lauridsen, og da de præsenterede Eyjolfur Hedinsson, lagde de op til stor udskiftning i truppen

Jesper Juelsgaard i den sorte FCM-trøje er en af de spillere, som klubben overvejer at sælge til sommer. (Foto: Bjørn Marcus Trappaud)
Jesper Juelsgaard i den sorte FCM-trøje er en af de spillere, som klubben overvejer at sælge til sommer. (Foto: Bjørn Marcus Trappaud)

FC Midtjylland har onsdag morgen sikret sig Eyjolfur Hedinsson på en to-et-halvt årig kontrakt, der gælder fra næste sæson.

Både træner Glen Riddersholm og direktør Claus Steinlein siger i forbindelse med Hedinsson-aftalen, at klubben kommer til at mangle midtbanespillere til sommer.

Læs også:

Se også: FCM-træner jubler over Hedinsson

I det hele taget kan FC Midtjylland-truppen være vendt helt på hovedet til sommer. Deres økonomi tvinger dem til at overveje alle tilbud nøje, og tilbud har der været i januar på midtbanespillerne Petter Andersson og Mads Albæk, og især sidstnævnte er mere end klar på et udlandseventyr.

Derudover har kantspillerne Rilwan Hassan og Sylvester Igboun tiltrukket sig interesse fra udlandet, mens Danny Olsen har kontraktudløb næste vinter.

Salgsopstilling for Juelsgård
Det har højre backen Kolja Afriyie og venstre backen Jesper Juelsgård også.

Juelsgård har gennem længere tid ønsket sig til udlandet, og da FCM forlængede med hans unge konkurrent til pladsen, Jesper Lauridsen, lignede udtalelserne i pressemeddelelsen nærmest en salgsopstilling for Juelsgård.

- Haha, vi har aldrig lagt skjul på, at vi gerne vil sælge Juelsgård. Nu håber jeg, han performer godt i foråret, for så er der stor chance for, at han skal prøve noget nyt til sommersiger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

- Desuden har vi Jesper Lauridsen, der allerede kan konkurrere med Juelsgård, og vi viser rettidig omhu ved at forlænge med Lauridsen nu. Der var meget snak om Juelsgård i januar, men der var ikke noget handling bag.

Læs også:

Se også: Farlige Frank skal bombe for FCM igen

- Han led lidt under, at han og vi havde et skift efterår rent sportsligt, hvor vi kom til at ligge i den tunge ende, og det gjorde det svært for flere af vores spillere at komme afsted. Så både for holdet og for deres egen skyld, skal de præstere i foråret, hvis de vil have opfyldt deres drømme om at komme til udlandet, siger Claus Steinlein.

Frank Kristensen og Kristian Ipsa har desuden begge kontrakter, der udløber til sommer og kan derfor også være væk fra næste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere