FCM snupper topscorer hos liga-rivaler

Ulvene fra Heden har været på rov hos SønderjyskE

Eyjòlfur Hédinsson skifter til FC Midtjylland. (Foto: Jesper Dall)
Eyjòlfur Hédinsson skifter til FC Midtjylland. (Foto: Jesper Dall)

Sæsonpremieren mellem FC Midtjylland og SønderjyskE bliver tilføjet et ekstra tvist.

Ekstra Bladet erfarer nemlig, at ulvene har slået tænderne i SønderjyskEs topscorer, Eyjòlfur Hédinsson.

Den målfarlige islænding har gennem et stykke tid forhandlet en forlængelse med SønderjyskE, men FC Midtjylland har efter alt at dømme overhalet de forhandlinger indenom og har lavet en aftale, der træder i kraft 1. juli. AC Horsens skulle angiveligt også haft været i dialog med den markante offensivspiller.

Læs mere:

Se også: Klubskifte for SønderjyskE-topscorer lurer

Eyjòlfur Hedinsson er netop gået ind i det sidste halvår af sin kontrakt i SønderjyskE, og derfor står det ham frit at forhandle til anden side.

Islændingen blev i sin tid hentet ind som afløser for midtbaneslideren Olafur Skulason. Men han viste sig hurtigt som en noget mere angrebsivrig type end sin forgænger. Og det er ganske betegnende for Hedinssons betydning for SønderjyskE, at holdet stort set faldt sammen, efter islændingen i starten af august løb ind i en langvarig skade.

Stilskifte i FCM
Da Eyjòlfur Hédinsson vendte tilbage til holdet i slutningen af oktober, gjorde han det med eftertryk, da han i overtiden scorede sejrsmålet ude mod Esbjerg. Og islændingen lukkede rent faktisk efteråret med at score fire kampe i træk.

Aftalen med Eyjòlfur Hédinsson manifesterer det stilskifte, der er undervejs i FC Midtjylland. Klubben er de senere år i højere grad begyndt at hente erfarne kræfter ind som Petter Andersson, Morten ’Duncan’ Rasmussen og Jakob Poulsen. Aftalen mellem FCM og Eyjòlfur Hédinsson løber angiveligt frem til nytår 2015.

Hverken FC Midtjylland eller SønderjyskE har reageret på Ekstra Bladets henvendelser i sagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere