Ulvenes kriger tager et halvt år mere

FC Midtjylland har forlænget samarbejdet med forsvarsspilleren Kristian Ipsa

Kristian Ipsa (tv.) i duel med Randers-spilleren Nicolai Brock-Madsen i en af efterårets kampe. Ipsa er noteret for 102 kampe for FCM. (Foto: René Schütze)
Kristian Ipsa (tv.) i duel med Randers-spilleren Nicolai Brock-Madsen i en af efterårets kampe. Ipsa er noteret for 102 kampe for FCM. (Foto: René Schütze)

Forsvarsspilleren Kristian Ipsa tager et halvt år mere i FC Midtjylland, oplyser klubben i dag i en pressemeddelelse.

Den 26-årige kroat har været i klubben siden 2008, men fik sidste sommer ikke kontrakten forlænget, men efter at være kommet sig over en knæskade blev han alligevel hentet ind for at forstærke Ulvenes forsvar i efteråret på en kortvarig aftale. Og nu har han altså fået endnu en kort aftale med klubben.

- Det er jeg rigtig glad for. Det har været et stille transfervindue. På den ende side vil man gerne have tilgang, men på den anden side hæfter jeg mig også ved, at vi har fastholdt truppen, og med Ipsas tilgang får vi den fjerdemand til midterforsvaret, som vi har brug for, siger træner Glen Riddersholm i pressemeddelelsen og fortsætter:

Læs også:

Se også: FCM udlejer midtbanemand

- Ipsa er en kriger, som har nogle af de kvaliteter, vores andre forsvarsspillere ikke har. Han leverer altid 100 procent, og man ved, hvad man får. Vi får lukket det hul, vi havde i det centrale forsvar, og det betyder meget op til et spændende forår.

- Da Ipsa kom i efteråret, fik han sat sit aftryk på vores defensiv, og mine forventninger er, at han kan gøre det samme i foråret. Så jeg er rigtig tilfreds med, at vi igen kan byde Ipsa velkommen, siger Glen Riddersholm.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere