Duncans lorte-efterår: Færdig

FC Midtjylland-angriberen skulle redde ulvene med sine mål. I stedet må han indse, at en ny skade sender ham på vinterferie

Fiberskade til målløse Duncan (Foto: Ernst van Norde)
Fiberskade til målløse Duncan (Foto: Ernst van Norde)

Morten 'Duncan' Rasmussen kommer til at slutte efteråret med et stort rundt NUL i målkolonnen.

FC Midtjylland-angriberen er atter ramt af en skade, som holder ham ude de næste to uger. Og dermed er efteråret i praksis slut for manden, der skulle bombe FC Midtjylland væk fra bunden.

- Duncan er ude igen… minimum 14 dage. Han fik en fiber i kampen i Parken, fortæller FCM-træner Glen Riddersholm til ekstrabladet.dk.

Se også:

Se også: SønderjyskE-keeper: Duncan smider sig

Den tidligere Brøndby- og AGF-angriber har været tvunget i kamp stort set hele efteråret, selv om fysikken har været skrøbelig. Han måtte trække sig tidligt i udekampen mod AaB og senest mod FCK. Men trods de konstante skader, så har angriberen faktisk spillet i samtlige FCM's Superliga-kampe, siden han kom til klubben. Det har imidlertid været tydeligt, at han var langt fra fordums styrke.

- Duncans problemer i efteråret hænger sammen med, at vi fik ham for tidligt i gang. Han skulle være bygget op over længere tid, men det forhindrede vores skadessituation, forklarer Glen Riddersholm, der vil bruge vinteren på at analysere de mange skader i FCM-truppen.

- Men umiddelbart mener jeg ikke, at der er mange sammenfald, så vi kunne ændre væsentligt på det, siger han.

Se også:

Se også: Duncan: Fyr spillerne i stedet

Duncans skade betyder, at FC Midtjyllands angrebsmuligheder er yderst begrænsede til de tre vigtige kampe i næste uge, hvor pokalkampen mod Randers FC ellers bærer en mulighed for en billet ud i Europa.

Tim Janssen er plaget af lyskeproblemer, og unge Marco Larsen, der har fået en del spilletid, som starter i november, har problemer med baglåret.

Og de mange problemer med angriberne i FC Midtjylland betyder også, at Glen Riddersholm nødigt vil afskrive Duncan helt for efteråret.

- Vi er forholdsvist sårbare i angrebet, så jeg klynger mig lidt til at lille håb om, at Duncan kan spille den sidste kamp, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen