Lössl-ballade: Var frustreret over holdkammerat

Jonas Lössl har følt sig sat i negativt lys af Kristian Bak

Lössl var irriteret på Kristian Bak (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Lössl var irriteret på Kristian Bak (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Det var to års opsparede frustrationer, der boblede til overfladen sidste søndag, da Jonas Lössl gik i clinch med anfører Kristian Bak under FC Midtjyllands afsluttende træning før AaB-kampen.

For FCM-keeperen har ifølge Ekstra Bladets oplysninger længe følt sig sat i et negativt lys af sin anfører.

Således er det en udbredt opfattelse i FCM-lejren, at det netop var Kristian Baks interne kritik af Jonas Lössl mod afslutningen af foråret 2011, der betød, at Jonas Lössl mistede pladsen i FCM-målet umiddelbart efter pokalfinalen mod FC Nordsjælland.

Se mere:

Se også: FCM-keeper smidt af holdet

Det har skabt en så anspændt stemning mellem førstekeeperen i FCM og anføreren, at kendis-militærmanden B.S. Christiansen tirsdag var kaldt ind til et forsoningsmøde med deltagelse af Kristian Bak, Jonas Lössl og træner Glen Riddersholm.

Træneren: Misforståelse
- Hvis der ligger noget og ulmer, så skal vi have nulstillet så hurtigt som muligt, så vi kan kigge fremad. Der har helt klart ligget en ting mellem Lössl og Bak, der har luret under overfladen, og som bryder løs nu, siger Glen Riddersholm.

- Man kan vælge to ting: At lukke øjnene for det og lade det ulme videre eller gøre, som jeg gør som leder. Få lorten på bordet, få snakket ud om det og få snakket konkret om, hvad det her drejer sig om.

- I en fodboldklub har tingene det med at vokse sig større, end de er. Derfor er det godt at få sat ord på, hvordan har jeg det – og hvordan har du det – og ad den vej får tingene nulstillet, konstaterer FCM-træneren og beskriver konflikten mellem de to sådan:

Se også:

Se også: Hidsig FCM-målmand: Jeg gik over stregen

- En helt basal misforståelse. Det, der har manglet, er en åben og ærlig dialog, siger Glen Riddersholm, der antyder, at hans beslutning om at satse på reservekeeper Jacob Haugaard i Aalborg ikke bliver ændret i aftenens kamp.

- Der er ingen tvivl om, at overordnet set er Jonas Lössl den bedste målmand, vi har i klubben.

- Men selv om man er førstemålmand, så er det jo ikke sikkert, man står. Det handler jo også om dagsform. Jeg kan jo ikke lukke øjnene for, at Jacob Haugaard faktisk har præsteret, og vi har vundet to kampe i streg med ham på holdet. Han har meldt sig ind som en ligeværdig konkurrent, siger FCM-træneren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen