Duncan: Jeg arbejdede for holdet

Morten 'Duncan' Rasmussen var fint tilfreds med sin debut for FCM mod Randers, selv om han endnu ikke er spillet helt ind på holdet

Morten Rasmussen løb meget forgæves mod Randers. (Polfoto/Anders Brohus)
Morten Rasmussen løb meget forgæves mod Randers. (Polfoto/Anders Brohus)

HERNING (ekstrabladet.dk): Morten Duncan Rasmussen at hans debut som FC Midtjylland-spiller kan stemples som godkendt.

- Både jeg og træner Glen Riddersholm ved da godt, at det er en helt anden Duncan vi får at se om to måneder. Men når man tænker på, at jeg kun har trænet med truppen siden torsdag - og slet ikke været med i start-elveren i spillet til to mål, synes jeg, at jeg kan være tilfreds.

Læs også:

Se også: Ingen dunder-debut til Duncan

- Jeg havde på forhånd sagt, at det jeg i hvert fald kunne bidrage med var en helhjertet arbejdsindsats for holdet. Og det mener jeg, at jeg fik gjort på bedst mulig måde, sagde den tidligere Brøndby og AGF-bomber, der ikke har spillet en betydende kamp siden december.

- Så kampmæssigt er jeg selvfølgelig langt efter min bedste form. Men fysisk er jeg ganske godt med. Og jeg ser jeg bare frem til at intensivere træningsarbejdet. Så skal det nok blive rigtig godt – for det er et hold, der spiller en form for fodbold, som jeg gerne vil, sagde Morten Duncan Rasmussen efter den debut, der sluttede i det 79. minut.

Janssen skadet
Og selvom han ikke havde gjort meget væsen af sig og slet ikke vist den farlighed som man tidligere har set, blev han fulgt fra banen af taktfaste klapsalver.

Træner Glen Riddersholm var også tilfreds med, hvad han havde set:

- Duncan skulle slet ikke have spillet, men han kom med, fordi Tim Janssen desværre blev skadet. Og jeg synes, at han solgte sig selv dyrt. Selvfølgelig var der problemer med afstemningen mellem ham og holdkammeraterne - og det gik udover vort spil generelt. Men det skal vi nok få rettet op på, sagde træneren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen