Horsens føler sig bortdømt i Parken

Horsens-træner Johnny Mølby var meget utilfreds med dommerpræstationen i Parken efter 1-2-nederlaget til FCK

AC Horsens-træner Johnny Mølby mener ikke, der var straffespark, da FC København-angriberen Cesar Santin blev tacklet og faldt i feltet. Situationen var med til at sikre FCK en 2-1-sejr over Horsens.

- Den bliver ikke dømt på Casa Arena (Horsens hjemmebane, red.) hver eneste uge. Lad mig sige det sådan, siger Johnny Mølby.

- Jeg står med en bitter følelse, fordi vi følte, det var en kamp, vi skulle have haft point i. Det vil jeg gerne begrunde.

- FCK havde absolut bolden mest i første halvleg, og de havde et par forsøg fra nogle spidse vinkler. Så fik de et yderst tvivlsomt straffespark. Det vil jeg gerne sætte stort spørgsmålstegn ved, siger Johnny Mølby.

Se også: FCK sejrede i topopgør

Dommer Kenn Hansen pegede på pletten, da Horsens-spilleren Mads Agesen tacklede Cesar Santin, som væltede omkuld i feltet. Santin scorede efterfølgende til 1-0.

- I min verden spillede Mads Agesen bolden først. Så kan det godt være, han ramte ind i manden bagefter, men han spillede klart bolden først. Den er yderst tvivlsom.

- Der er desværre stor forskel på, hvordan dommerne dømmer fra weekend til weekend. Sådan er det bare.

- Der har været stor debat om, at der er nogle af de store hold, som får de marginaler på hjemmebane. Den debat vil jeg gerne tilslutte mig, siger Johnny Mølby.

Mads Agesen følte sig også bortdømt i situationen, som førte til 1-0-målet.

- Jeg lavede en glidende tackling inde i feltet, og det kan godt give noget tvivl. Men som jeg så den, ramte jeg bolden først, og så kan det godt være, han ramte ind i mig.

- Jeg synes ikke, der var straffe overhovedet, fastslår Mads Agesen.

Se også: EM i fare: Lars Jacobsen frygter det værste

Horsens-anfører Niels Lodberg var så rasende over straffesparket, at han brokkede sig til et gult kort.

- Det gik så hurtigt, men derfra hvor jeg så den, lignede det ikke et straffespark. Det var jeg selvfølgelig utilfreds med. Og jeg sagde til dommeren, at jeg ikke var enig, forklarer Niels Lodberg.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere