Storaktionær sviner FCM

Der er behov for en ny bestyrelse, lyder det fra storaktionær Steen Hessel

Der er uro i baglandet hos ulvene fra Midtjylland. (Foto: René Schütze)
Der er uro i baglandet hos ulvene fra Midtjylland. (Foto: René Schütze)

- Når sportschef Jens Ørgaard siger stop... Vi taler altså om Mr. FC Midtjylland, jamen så er der noget galt. Det er et kraftigt signal til bestyrelsen.

Sådan lyder det i dag bramfrit i Dagbladet Holstebro-Stuer.

Ordene kommer fra Steen Hessel, storaktionær i FC Midtjylland, der er særdeles utilfreds med den måde, som tingene kører på i øjeblikket i den midtjyske klub.

Læs også: Ballade i kulissen i FC Midtjylland

- Jeg mener, at bestyrelsen har svigtet på afgørende punkter. Adskillige centrale personer har forladt klubben, uden bestyrelsen har reageret. Til sommer står vi uden en hovedsponsor, og vores salgsafdeling ligger i ruiner. FC Midtjylland er i krise. Se bare på tallene, de lyver ikke, lyder det fra Hessel, der kræver en ny bestyrelse:

- Der er behov for en ny bestyrelse, der er dedikeret. En bestyrelse, der virkelig ved, hvad det vil sige at drive en fodboldklub. En bestyrelse, der ikke er topstyret som den nuværende, og ikke mindst en bestyrelse, der ønsker at være tæt på forretningen og den daglige drift. Det er tid til at kalde en spade for en spade, lyder det videre fra Steen Hessel i avisen.

Læs også: FCM-boss: Uforståelig krig

Reaktionen kommer efter, at FC Midtjyllands primære aktiv, Superliga-holdet, under Bo Olesens regime har udviklet sig fra at være en fuldblods fodboldforretning til at rumme flere sportsgrene - mest prominent damehåndbold-holdet.

Strategien har gennem hele forløbet været, at de enkelte selskabs-dele skulle hvile i sig selv. Men virkeligheden har i stedet vist sig at være, at racerløb, håndbold og meget andet har suget kapital fra fodbolden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere