FCM-boss: Uforståelig krig

Formand glæder sig til at finde ud af, hvad en ekstraordinær generalforsamling i FCM skal til for

Bestyrelsesformand Bo Olesen. (Foto: FC Midtjylland)
Bestyrelsesformand Bo Olesen. (Foto: FC Midtjylland)

Bestyrelsesformand Bo Olesen føler sig som en cyklist fanget under en højresvingende lastbil efter der er udbrudt krig mellem storaktionærerne i klubben.

Bestyrelsesbossen påstår, at han var fuldstændig uforberedt, da storaktionær Steen Hessel i går benyttede sig af muligheden for at fremkalde en ekstraordinær generalforsamling med det ene formål at ændre sammensætningen af bestyrelsen i FC Midtjylland Holding A/S.

- Jeg ved helt ærligt ikke, hvad hensigten er med generalforsamlingen, så jeg glæder mig meget til at høre, hvad det hele går ud på, siger Bo Olesen til ekstrabladet.dk.

Se også: Ballade i kulissen i FC Midtjylland

Opgøret i bestyrelseslokalet står som en direkte konfrontation mellem Steen Hessel, der var en magtfuld aktør i FC Midtjylland i tiden før Bo Olesen, der satte sig for bordenden for fem år siden, da klubben fik tilført 80 mio. kr. i en aktieudvidelse.

Racing og damehåndbold
En aggressiv satsning på at gøre FC Midtjylland til guldbejler endte med at koste store summer, samtidig med at selskabet under Bo Olesens regime bevægede sig ind på flere andre områder som racerløb og damehåndbold.

Steen Hessel fremstår med sit træk som en mand, der er ude i et opgør med formandens linje. Indtil videre ønsker rigmands-rebellen ikke at løfte sløret for sine tanker med den ekstraordinære generalforsamling.

- Steen Hessel har været med til at træffe beslutningerne i en enstemmig bestyrelse om at gå ind i damehåndbold og racing, så jeg kan ikke få det til at harmonere med, at han er ude i et opgør med beslutninger, som han selv har været med til at tage, undrer Bo Olesen sig.

Bestyrelsesformanden understreger, at han indtil nu ikke har været i kontakt med den oprørske storaktionær.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere