FCM-spiller stopper karrieren

Marc Møller må indstille sin profkarriere i en alder af 25 år

Marc Møller i aktion for FC Midtjylland tilbage i 2005. Han nåede ingen kampe for klubben i den nye omgang (Arkivfoto: Ole Kjær/Polfoto)
Marc Møller i aktion for FC Midtjylland tilbage i 2005. Han nåede ingen kampe for klubben i den nye omgang (Arkivfoto: Ole Kjær/Polfoto)

En seneskade i det ene baglår tvinger FC Midtjyllands Marc Møller til at indstille fodboldkarrieren.

Skaden opstod i efterårssæsonen, og trods flere behandlinger har det ikke været muligt at få bugt med generne, og derfor er det formålsløst at fortsætte forløbet, fortæller FC Midtjylland på deres hjemmeside.

- Han har gennemgået en lang række forskellige behandlinger, men der er ikke noget, som har hjulpet, så det er udsigtsløst at fortsætte og tro, at han kommer til at spille igen. Derfor bliver vi nødt til at trække stikket og sige, at det ikke er fodboldspiller, han skal være, siger FCMs læge Jan Hede.

Se også: Marc Møller skifter til FCM

- Jeg er selvfølgelig trist over beslutningen. Jeg har spillet fodbold, siden jeg var fem år, og det har altid været det, jeg vidste, jeg ville lave, så er det klart, det er svært at tage en beslutning om, at jeg ikke skal det mere, siger Marc Møller til klubbens hjemmeside.

Han har sideløbende med karrieren læst HA, og det vil han fortsætte med.

Marc Møller spillede i fire sæsoner for Lyngby Boldklub, men skiftede i sommer tilbage til FC Midtjylland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere