FCN snublede igen

En sen udligning reddede et point for FC Nordsjælland, men guldaspiranterne vil fokusere på, at to point forduftede

FCN fik udlignet til sidst, men det kostede alligevel to point at besøge Herning. (Foto: Claus Bonnerup)
FCN fik udlignet til sidst, men det kostede alligevel to point at besøge Herning. (Foto: Claus Bonnerup)

FC København kan tage til Aarhus med det store smil på i morgen efter en påske, hvor FC Nordsjælland kun formåede at hente et point.

Her til aften måtte Superligaens toer tage til takke med 1-1 på MCH Arena. og det skulle Farum-klubben endda prise sig lykkelig for.

For FC Midtjylland kørte rundt med sine gæster i en anden halvleg, hvor FCN's første afslutning faldt, da der manglede syv minutter.

Men FCN har topholdets marginaler med sig, så da holdet i 89. minut fik muligheden for at løbe kontra, så sørgede lille Rawez Lawan med et hovedstød for, at tigrene kunne tage et aldeles ufortjent point med mod øst.

Storoffensiv fra FCM
Anden halvleg blev en opvisning i offensiv fodbold fra FC Midtjylland. Allerede tre minutter efter pausen ræsede Jude Nworuh afsted over højrekanten og satte Jores Okore med en kropsfinte, men hans skud fra spids vinkel havde Jesper Hansen ingen problemer med.

Det blev indledningen på en god FCM-periode, hvor især ulvenes venstreside var velfungerende over for en stadgit mere desorienteret Michael Parkhurst. Jesper Juelsgård snoede sig igennem FCN-defensiven og kunne have skudt, men valgte en tværaflevering, som Jude Nworuh akkurat ikke nåede frem til. Bare sekunder senere var Jude Nowruh atter på spil denne gang i venstresiden med en god afslutning.

Derfor var det logisk, at Jakob Poulsen i fortsættelsen kunne bringe FC Midtjylland foran, da Sylvester Igboun snoede sig igennem fra højrekanten og lagde bolden perfekt i landsholdsspillerens bane, så han kunne bringe sit hold foran 1-0.

Mangler i feltet
I det videre forløb brude FCM have udnyttet et væld af chancer til at fjerne enhver tvivl om resultatet.

Første halvleg blev en meget taktisk affære, hvor begge hold havde større fokus på at undgå blottelser end at søge kampens første scoring.

Begge hold led under fraværet af en decideret target-mand i angrebet, hvilket betød, at bolden blev flyttet meget rundt uden at der kom chancer ud af det. Det blev blot til sporadiske skudforsøg fra distancen.

Det betød også, at det var det var typer som Izunna Uzochukwu, Kolja Afriyie samt Jores Okore og Enock Adu, der stod stærkt i billedet.

Kun én gang i de første 45 minutter var der for alvor fare på færde omkring 20 minutter, da både Jude Nworuh og Danny Olsen fik afsluttet tæt på FCN-keeper Jesper Hansen.

Se også:

Se også: FCM-anfører: Det er til at blive idiot af

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere