FCM-anfører: Det er til at blive idiot af

FC Midtjyllands Kristian Bak var 'så skuffet, som man overhovedet kan være' efter den sene udligning af FCN

En skuffet anfører. Meget skuffet. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
En skuffet anfører. Meget skuffet. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Igen, igen, igen formåede FC Midtjylland ikke at lukke en hjemmekamp i foråret, og igen, igen, igen måtte spillere og trænere stå i spillertunnelen bagefter og forklare hvorfor.

- Det er lidt til at blive idiot af at stå her hver gang og fortælle, hvad der gik galt, for jeg synes, vi gjorde det rigtige, siger anfører Kristian Bak.

I foråret har FC Midtjylland tabt til Lyngby og AGF på hjemmebane og spillet uafgjort mod både AaB og Silkeborg.

Søndag spillede FC Midtjylland en kontrolleret kamp og skabte et hav af løse chancer mod FC Nordsjælland, men ud af ingenting dukkede indskiftede Rawez Lawan op foran mål i det 89. minut og sikrede en udligning til 1-1.

- FC Nordsjælland, som er det bedst spillende hold i ligaen, holdt vi fuldstændig væk fra en målchance. Og så scorede de lidt tilfældigt, siger Kristian Bak.

- Men det er klart det værste, at vi ikke selv lukkede kampen.

- Vi gik op (på banen) de sidste ti minutter. Vi er ikke engang under pres. Vi kommer op, så vi ikke gør den samme fejl med at komme ned og stå. Vi gør det til UG. Så havde de en chance og scorede, siger Kristian Bak.

Den skaldede anfører fnyste flere gange vantro, da han skulle forklare kampens forløb, men han holdt fast i, at ham og hans medspillere i dagens kamp ikke kunne have gjort meget anderledes.

- Jeg synes ikke, vi kunne gøre så meget mere. Jeg synes ikke engang, man kan kalde det naivt, at de fik én chance i hele kampen. Det får HB Køge i alle deres kampe - om det så var Real Madrid, de spillede imod, siger Kristian Bak.

- Jeg er bare så skuffet, som man overhovedet kan være.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere