Jens Ørgaard stopper i FC Midtjylland

Sportsdirektør Jens Ørgaard stopper i superligaklubben FC Midtjylland efter denne sæson efter 13 år i klubben. Han søger nye udfordringer.

Jens Ørgaard forlader FC Midtjylland.  (Foto: Ernst van Norde)
Jens Ørgaard forlader FC Midtjylland. (Foto: Ernst van Norde)

En æra er forbi i FC Midtjylland.

Tirsdag meddeler midtjyderne, at klubben tager afsked med sportsdirektør Jens Ørgaard, der har stået i spidsen for 'Ulvene' i 13 år. Han afløses af Claus Steinlein, der bliver ordførende direktør i FCM-koncernen.

Ørgaard har ellers stået i spidsen for det ambitiøse fodboldprojekt på Heden siden begyndelsen i 1999, men nu er det tid til at søge nye udfordringer.

- Jeg har altid stolet på min mavefornemmelse, og nu siger den mig, at jeg skal prøve noget andet. Jeg er 47 år, og hvis jeg skal nå at skabe mig en karriere et andet sted end i FC Midtjylland, så skal det være nu, forklarer Jens Ørgaard i en pressemeddelelse.

Og selvom bestyrelsesformand Bo Olesen har gjort sit for, at Ørgaard ændrede sin beslutning, så var den definitiv. hvad han kunne.

- Det er en beslutning, som Jens har taget. Vi har gjort, hvad vi kunne for at tale ham fra den, men han er ikke til at rokke. Det må vi respektere, og vi tager beslutningen til efterretning, siger Bo Olesen.

Jens Ørgaard ved endnu ikke, hvad han nu skal lave.

- Jeg kommer naturligvis til at savne det. Omvendt har alt også sin tid, og nu er tiden kommet, hvor jeg skal prøve mig selv af i andre sammenhænge. Det glæder jeg mig faktisk til. Jeg ved ikke, hvad jeg skal beskæftige mig med. Men mon ikke jeg finder noget i fodbolden et eller andet sted, lyder afskedssalutten fra 'Mr. FCM'.

Jens Ørgaard stopper i klubben med udgangen af maj, men fortsætter som konsulent med fokus på sommerens transfermarked frem til 31. august 2012.

Den nuværende akademidirektør Claus Steinlein bliver ny ordførende direktør i FC Midtjylland med ansvar for både drift og det sportslige set-up. Fremover udgør Claus Steinlein og økonomidirektør Søren Søe Plougsgaard direktionen.

0 kommentarer
Vis kommentarer