Ærlige Lössl: Min fejl

FCM-keeperen Jonas Lössl tager skylden for Silkeborgs sene udligning i søndagens 2-2-kamp

Jonas Lössl skal op i gear for at nå til EM i sommer. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)
Jonas Lössl skal op i gear for at nå til EM i sommer. (Arkivfoto: Thomas Lekfeldt)

Jonas Lössls EM-kandidatur falmer med rasende hast. For anden gang på seks dage var FCM-keeperen i centrum på negativ vis, da ulvene smed sejren i slutfasen mod Silkeborg.

Tre minutter inde i dommerens tillægstid fik brølstærke Thorbjørn Holst Rasmussen voldsomt meget plads helt inde i målfeltet til at heade udligningen til 2-2 i nettet.

Og Lössl erkendte blankt, at han ikke var skarp nok i den situation.

Silkeborg IF Silkeborg reddet i overtiden

- Tømrer er en tung dreng at flytte. Det havde jeg problemer med gennem hele kampen. Det havde vi snakket om inden kampen og lagt taktik efter, og jeg havde da ambitioner om at komme ud og blande mig der, men det gjorde jeg ikke, sagde han.

FC Midtjylland havde et klart spilovertag kampen igennem, mens Silkeborgs tilløb til chancer som oftest kom, når der blev spillet direkte - og ret primitivt set i forhold til hvordan holdet normalt præsenterer sig. Men Jonas Lössl mente ikke at efktiviteten var nøglen til pointtabet.

Kris Stadsgaard forfølges af Lyngbys Bajram Fetai - det lykkedes Stadsgaard og FCK at afvise både Lyngby og angrebet fra FC Nordsjælland i toppen af Superligaen. (Foto: Magnus Holm) Lyngby N'Doye sænkede Lyngby

I dag synes jeg generelt, at vi spiller en god kamp. Vores angribere scorer to mål, så angrebsmæssigt kører det flot. Men det er klart, at vi lukket to mål ind, og som sidste gang, så må jeg tage det meste af skylden. Det er sgu ærligt, konstaterede FCM-keeperen, der selv var årsag til at Silkeborg kunne lægge pres på med hjørnesparkene i tillægstiden, da han forsømte at gribe en ret enkel bold.

- Den situation jeg er mest træt af. Det kan godt være at andre vil pege målet, som en situation, hvor jeg skal komme ud, men jeg synes den er svær at komme ud til. Men jeg kunne have givet meget ro ved at gribe den sidste bold og ikke give dem de hjørnesparksmuligheder, så det er klart en nøglesituation, sagde FCM-målmanden, der blev passeret første gang, da Daniel Pedersen satte en drømmetræffer ind fra 30 meter.

- Bolden slår rigtig meget i luften og jeg føler faktisk at jeg har hænderne på bolden, men det har jeg så alligevel ikke. En anden dag rammer den jo overliggeren og går over, sukkede Jonas Lössl.

0 kommentarer
Vis kommentarer