Riddersholm: Vores angribere er i top i Danmark

FC Midtjyllands træner, Glen Riddersholm, ser sin angrebsduo Sylvester Igboun og Tim Janssen blandt Superligaens stærkeste

Sylvester Igboun tilhører sammen med Tim Janssen den absolutte top i Superligaen, mener FCM-træner Glen Riddersholm. (Foto: René Schütze)
Sylvester Igboun tilhører sammen med Tim Janssen den absolutte top i Superligaen, mener FCM-træner Glen Riddersholm. (Foto: René Schütze)

Er der noget enhver træner ønsker sig, er det en angrebsduo, der supplerer hinanden, laver assist og ikke mindst mål.

Det kan Glen Riddersholm glæde sig over i øjeblikket efter at Tim Janssen og Sylvester Igboun med deres femte og trejde sæsonmål sikrede FC Midtjyllands sejr på 2-0 over SønderjyskE.

- Vi råder lige pt. over en af Superligaens stærkeste angrebsduoer. De supplerer hinanden godt i spillet og laver både assist og mål.

- Jeg er som træner glad for, at de har fundet ind i et frugtbart samarbejde, hvor de finder hinanden godt. Og det er ikke en enlig svale hvilket vidner om et samarbejde, der kan række i mange år fremover, siger Riddersholm.

Han fremhæver Tim Janssens spil med fødderne og Sylvester Igbouns løb i dybden som deres kompetencer, noget som hollandske Tim Janssen er enig i.

Tim Janssen mener de som duo er blandt de bedste, men ser samtidig store udviklingsmuligheder.

- Vi er som angrebsduo i topppen af Superligaen. Vi har vidt forskellige kompetencer. Jeg gerne vil have bolden i fødderne, og Sylvester helst vil løbe i dybden. På den måde supplerer vi hinanden godt.

- Det gør det også svært for modstanderne, fordi de ikke kan koncentrere sig om den ene af os, som Sønderjyske gjorde med mig i dag.

- Sylvester er stadig meget ung og kan udvikle sig meget endnu, og samtidig har vi ikke spillet sammen så længe, så det kan blive endnu bedre, siger han og bakkes op af Sylvester Igboun.

- Jeg er glad for at spille sammen med Tim. Han hjælper mig med at blive bedre, og vi arbejder hårdt til hver træning på at få vores sammenspil til at blive endnu bedre, siger han.

Indtil videre har den giftige angrebsduo, med dagens sejr over Sønderjyske, medvirket til, at FC Midtjylland ligger med i en bred top i Superligaen.