FCM slog fortjent SønderjyskE

FC Midtjylland rejste sig hjemme efter mandagens nederlag til AGF. SønderjyskE sendt hjem med 2-0

Daniel Christensen var sprudlende i SønderjyskE's offensiv, men fik ikke scoret i dag. (Foto: René Schütze)
Daniel Christensen var sprudlende i SønderjyskE's offensiv, men fik ikke scoret i dag. (Foto: René Schütze)

FC Midtjylland sad tungt på 1. halvleg, men SønderjyskE's kompakte forsvar tvang ulvene til skyde fra distancen, og selv om Tim Janssen havde flere fine forsøg, blev det på intet tidspunkt rigtig farligt.

SønderjyskE var sjældne gæster på Midtjyllands banehalvdel, men når de kom frem på kontrastød, viste Daniel Christensen fine ting.

Scoring tvang SønderjyskE frem
Hans driblinger splittede flere gange FCM-forsvaret, og han havde flere gode skud udefra. Heller ikke SønderjyskE fik dog spillet sig til de helt store chancer.

I anden halvleg fortsatte midtjyderne med at være initiativtagere, og de blev belønnet i 55. minut, hvor Tim Janssen fik hovedet på et frispark fra højre side, og udplacerede Nathan Coe.

Scoringen tvang SønderjyskE fremad, og det gav muligheder til FCM, som udbyggede føringen til slutresultatet 2-0, da Sylvester Igboun drønede bolden i mål efter 75 minutter.

Tæt på 3-0
Han trak fra venstresiden lidt ind mod midten, og fyrede af fra kanten af feltet. Bolden sad godt i venstre side af Coe's mål, men keeperen burde have reddet forsøget.

Det kunne også være blevet 3-0 i 83. minut, da Igboun fik hovedet på indlæg, men hans afslutning sad lige på keeperen.

Sejren til FC Midtjylland var fuldt fortjent vurderet på spil og chancer, og med de tre point bevarer klubben kontakten med topholdene.