Brøndbys kompleks fortsætter

FC Midtjylland vandt i en kamp der kun var velspillet og spændende i et kvarter

Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby blev først spændende med et kvarter igen. (Foto: Claus Bonnerup)
Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby blev først spændende med et kvarter igen. (Foto: Claus Bonnerup)

FC Midtjylland gjorde Brøndbys elendige sæsonstart endnu værre, med en 2-1 sejr. Og Brøndbys kompleks fortsatte. Endnu en kamp hvor holdet kom foran, men alligevel måtte forlade som tabere.

To stærke forsvar. To stærke midtbaner. Og to tandløse angreb. Så bliver der ikke scoret mange mål.

Første halvleg var lidt en ørkenvandring at komme igennem. Begge hold ville gerne, men respekten var også gensidig, så ingen af holdene satsede alt fremad.

Bedst var et langskud fra Brøndbys Krohn-Dehli og FC Midtjyllands Tim Janssen skød over tæt under mål.

Så begge hold kunne starte forfra i anden halvleg, men spillet var det samme, bortset fra flere frispark. Nogle grovere end andre. Og det var begge hold lige gode om.

Så anden halvleg blev endnu mere kedelig end første, på grund af de mange spilstop. Var der optræk til et organiseret angreb kunne man være sikker på et frispark.

I den fase af kampen kunne dommer Jakob Kehlet godt have stukket lidt flere kort ud.

Men pludselig ud af det blå, med omkring et kvarter tilbage, scorede indskiftede Martin Bernburg på et hårdt, fladt spark. Oplægget kom fra Michael Krohn-Dehli.

Så kom FC Midtjylland i gang. Et godt indlæg fra Afriyie rammer Jonas Borring, som smukt header tilbage til Jakob Poulsen der hårdt sparker bolden i nettet til 1-1. Og der var bare spillet fire minutter siden Brøndbys scoring.

Og i minuttet efter slog Sly, eller Sylvester Igboun til. En aflevering fra Borring. Et par fikse træk og 2-1 til FC Midtjylland.

Brøndby kunne så kun kaste alt frem og de var da også tæt på til sidst. Men igen må de gule forlade banen som tabere efter at have været foran.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere