Janssen: Det gik ikke min vej

FC Midtjyllands nye angriber, Tim Janssen, ser frem til igen at få gang i karrieren efter et hårdt år i Esbjerg

Han var med 15 mål en væsentlig grund til, at Esbjerg fB i sæsonen 2009-10 nåede fjerdepladsen i Superligaen.

Men sæsonen 2010-2011 var alt andet end nogen succes for Tim Janssen.

Hollænderen måtte nøjes med otte mål og måtte æde en nedrykning efter sidste, dramatiske spillerunde i foråret, hvor han ganske vist sikrede vestjyderne et point i den afgørende kamp mod Randers FC, men hvor det i stedet for at redde Esbjerg, trak Randers med ned i 1. division og i stedet sikre AaB overlevelse.

- Vi er ikke overraskede over, at vi må sige farvel til ham, da Tim selvfølgelig også har haft et ønske om at fortsætte på højeste niveau, så det er en del af en planlagt proces, siger sportsdirektør Niels Erik Søndergaard.

'Har meget mere i mig'
- Vi kommer da til at savne ham som målscorer og spiller, for han viste specielt i sin første sæson her i klubben, at han kan lave mål. Det blev lidt sværere i sidste sæson, men det var stadig godkendt med otte scoringer, og Tim har vist, hvad han indeholder, siger Søndergaard.

Janssen glæder sig til at komme tilbage på sporet i FC Midtjylland.

- Jeg ser frem til igen at få gang i min udvikling, og til dette er FC Midtjylland det helt rette sted. Alt omkring klubben er professionelt, og der er stor fokus på netop udvikling af spillerne. Det seneste års tid i Esbjerg gik ikke min vej, men jeg har meget mere i mig, og jeg glæder mig til at vise det for FCM’s fans, siger hollænderen.

0 kommentarer
Vis kommentarer