FCM-træner forventer britisk power

Der er fysisk power i vente, når FCM skal til de britiske øer i kvalifikationen til EL, forventer træner

Det er de klassiske britiske dyder på fodboldbanen, som venter FC Midtjylland, når holdet skal forsøge at nå frem til tredje kvalifikationsrunde til Europa League.

Sådan er forventningen fra FCM-træner Glen Riddersholm, inden hans mandskab skal møde enten The New Saints fra Wales eller Cliftonville fra Nordirland.

- Vi ved, hvad vi får. Det er britisk stil med fuldt tempo, stort hjerte og power. De har en kærlighed til spillet og er fysisk meget kompetente modstandere, siger Glen Riddersholm, der er godt tilfreds med lodtrækningen.

- Jeg er glad for, at vi får den lodtrækning fremfor, at vi skulle have mødt noget østeuropæisk, som vi ikke kender til. Det her er fremkommeligt, siger han.

Træneren spår da også, at midtjyderne står med de bedste chancer for at gå videre i kvalifikationen- uanset hvem modstanderen bliver.

- Det er absolut en udfordrende opgave, men vi kan ikke løbe fra, at vi er favoritter, siger Glen Riddersholm.

Skulle FCM's modstander blive The New Saints kan træneren nyde godt af et vist kendskab til walisisk fodbold. I 2008 mødte midtjyderne således Bangor City fra Wales, hvor det blev til en samlet sejr.

- Det giver mig nogle vigtige forhåndsinformationer. Jeg kender lidt til forholdene og til spillestilen, siger Glen Riddersholm om erfaringerne FCM's sidste tur til Wales.

0 kommentarer
Vis kommentarer